test
More

  Pihlajalinna ostaa Fit1-kuntosaliketjun

  Pihlajalinna ostaa Fit1-kuntosaliketjun eli Klaari Oy:n ja sen tytäryhtiön Fitnessclub Länsi-Suomi Oy:n koko osakekannan nykyiseltä omistajalta P-C. Nordensvedilta. Yhtiöillä on kolme liikuntakeskusta Espoossa ja kaksi Vaasassa.

  Yrityskauppa vahvistaa Pihlajalinnan liikuntakeskusten kasvua Suomen johtavaksi liikunta- ja hyvinvointialan toimijaksi. Fit1-ketju on ollut ensimmäisten joukossa Suomessa rakentamassa edullisen hintaluokan kuntosaleja.

  Fit1-ketjun kuntosalit ovat jatkossa Forever LITE -saleja. Edulliset Forever LITE -salit tarjoavat laadukkaita kuntosalipalveluita, jotka tukevat osaltaan myös ennaltaehkäisyä ja kuntoutusta. Ensimmäinen Forever LITE -sali avattiin Tampereelle joulukuussa 2018. Fit1-ketjun kaupan myötä LITE-saleja on yhteensä kuusi.

  Pihlajalinnan muut 11 Forever-liikuntakeskusta ovat premium-saleja, joissa on kuntosalin lisäksi tarjolla muun muassa ryhmäliikuntaa sekä laajat ammattilaisten tukemat henkilökohtaiset palvelut.

  − Fit1 täydentää hienosti Forever-liikuntakeskusten toimipisteverkostoa. Salit ovat laadukkaita ja hyvin pidettyjä. Liikuntakeskustoiminta tukee pääkaupunkiseudulla Pihlajalinnan ennaltaehkäisevää toimintaa työterveyshuollossa ja asiakkaiden kuntoutumista erikoissairaanhoidon toimenpiteiden jälkeen. Liikuntakeskusten laajentuminen Vaasaan luo hyvän pohjan myös työterveyspalveluiden käynnistämiselle kaupungissa, kertoo Pihlajalinna Liikuntakeskukset Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mustala.

  − Kuntokeskustoimiala elää voimakasta muutoskautta. Kun keskustelut Pihlajalinnan kanssa alkoivat, totesin nopeasti, että yhtiö on hyvä koti Fit1-ketjulle. Pihlajalinnan vahvuus ja osaava henkilöstö luovat lisäarvoa niin Fit1:n asiakkaille kuin henkilökunnallekin. Viime marraskuussa minulle tuli täyteen kaksikymmentä vuotta kuntokeskusyrittäjänä, joten koin nyt olevan sopiva hetki pitää hieman lomaa, mökkeillä, harrastaa ja viettää enemmän aikaa lasten kanssa, kertoo Klaari Oy:n ja Fitnessclub LänsiSuomi Oy:n toimitusjohtaja P-C. Nordensved.

  Koko Fit1-ketjun liikevaihto on yhteensä noin 2 miljoonaa euroa.

  Pihlajalinna lyhyesti
  Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö palvelee yksityishenkilöitä, yrityksiä, vakuutusyhtiöitä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Pihlajalinna tuottaa muun muassa lääkärivastaanottopalveluita, erikoissairaanhoitoa, päivystyspalveluita, monipuolisia kirurgisia palveluita, työterveyshuoltoa, hammashoitoa ja hyvinvointipalveluja. Lisäksi yhtiö tarjoaa julkisyhteisöille innovatiivisia sosiaali- ja terveydenhuoltomalleja.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)