More

  GymOne Lohja täyttää kaksi vuotta

  Kaksi vuotta on jo pitkä aika uudelle salille ja näihin kahteen vuoteen GymOne Lohjan lyhyessä historiassa mahtuu paljon kaikenlaista mutta yrittäjävetoinen kuntosali on nyt oikealla suunnalla ja asiakasmäärät nousussa.

  Tehtiin sellainen päätös, että hoidetaan GymOne perheen kesken eikä palkata ulkopuolisia, kertovat yrittäjäpariskunta Mika ja Sirpa Hyvönen. Heillä on yhteistä elämää takana jo yli 20 vuotta ja useampikin yhteinen yritys, joten ihan vähästä ei kaksikko lannistu.

  Tehdään paljon töitä ja ollaan positiivisia, sillä pääsee jo pitkälle. Ollaankin saatu viime aikoina paljon kivaa ja hymyilevää palautetta salin jäseniltä, että ainakin jotain me teemme oikein.

  Nyt lauantaina 20.10. klo 10-14 salilla on avoimet ovet ja jokainen on tervetullut tutustumaan saliin ja testaamaan laitteita. Laitteissa on mm. vyökyykkylaite, jota muualla Lohjalla ei ole. Avointen ovien tapahtumassa on myös Biancaneven vaate-esittely, tarjouksia ja arvontaa.

  Uusia palveluita

  Sali on 24/7 eli jäsenet voivat tulla treenaamaan koska tahansa. Se onkin hyvä, niin jokainen löytää sen itselleen sopivan ajan. Lisäksi Mika on kouluttautunut eteenpäin ja saanut itselleen lisenssoidun kuntosalivalmentajan koulutuksen, jonka lisäksi hän on vielä kouluttautumassa Cambridge-ohjaajaksi, kertoo Sirpa tulevista kuvioista.

  Näillä lisäosioilla voimme entistä paremmin ja monipuolisemmin palvella jäseniämme. Lisäksi meillä on auttamassa jäseniämme Mari Urhola, joka on koulutettu Personal Trainer ja ravintovalmentaja sekä lisäksi koulutettu hieroja (urheilijan lihashuolto).

  Sali tekee myös mahdollisuuksien mukaan yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa, kuten nyt Mervi Lepän Cambridge-ohjauksesta on tulokset näkyvillä Mikasta ja ryhmäliikuntatunteihin on otettu nyt maanantaiset core- tunnit, jotka ovat jäsenille maksuttomia, mutta joille (jos mahtuu) pääsee osallistumaan myös ei-jäsenet viiden euron tuntimaksulla. Alkamassa ovat myös marrraskuussa yksilö- ja ryhmävalmennukset painonhallintaan.

  Sponsorointi

  GymOne jatkaa myös sponsorointiaan. Viime vuonna salia annettiin amerikkalaisen jalkapallon UNC Crusaders pelaajien treenikäyttöön ja voimanostaja Teemu Strömberg treenaa myös salilla.

   

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)