asd
More

  Lionsin matkassa: Murroksen aikaa jenkkifutiksessa

  Lohjalainen jenkkifutis elää tällä hetkellä murroksen aikaa. Viime kaudella sekä Lions että Lionesses pelasivat sarjojensa finaaleissa, Lionsin voittaessa mestaruuden. Tälle kaudelle muutoksen tuulet puhalsivat monestakin eri suunnasta. Lions yhdisti joukkueensa Hanko Sun Cityn kanssa ja tuloksena syntyi United Newland Crusaders. Tämä joukkue pelaa ykkösdivisioonassa, eli toisiksi korkeimmalla sarjatasolla. Lions nousi III-divisioonan mestaruuden myötä kakkosdivisioonaan, ja toimii samalla myös Crusadersin kehitysjoukkueena. Lionesses puolestaan nousi naisten ykkösdivisioonaan, joten kokonaisuutena Lohjalainen jenkkifutis astui monta askelta ylöspäin.

  UNC:n ja Lionsin välinen pelaajaliikenne on alkukaudesta haasteiden edessä. Sarjaohjelmia on pyritty muokkaamaan siten, että pelit eivät menisi päällekkäin. Aivan täysin tämä ei ole ollut mahdollista, ja kahtena päivänä tällä kaudella sekä UNC että Lions pelaavat samaan aikaan. Tästä syystä Lionsin kokoonpano otteluiden välillä voi muuttua isostikin. Myöskään yllättävän monet loukkaantumiset eivät tilannetta helpota. Esimerkiksi Lionsin viimeisin peli Jyväskylän Jaguaareja vastaan jouduttiin valitettavasti pelaamaan hieman ennakkokaavailuja pienemmällä pelaajamäärällä. Ja ensi viikonloppuna pelit ovat myös saman päivänä, joten jää nähtäväksi miten isolla joukkueella Lions matkustaa Poriin Bearsin vieraaksi.

  Loppukaudesta tilanne paranee, kun pelit ovat eri päivinä. Ilahduttavaa lohjalaisten kannalta on, että varsinkin kotipeleihin Lions tuo kentälle monta tuttua pelimiestä viime kaudelta. Iso osa viime kauden pelaajarungosta on ottanut isoja harppauksia eteenpäin. Vastapainona tämän kauden uusista pelaajista moni on kehittynyt hämmästyttävän paljon, ja ovat varmasti tulevaisuuden suuria leijonanimiä.

  Samaan aikaan juoniorityö jatkaa kehittymistään. Sipoon kanssa yhteinen U15-joukkue Knights haki todella hienon voiton vieraspelissä Kotka Eaglesista, ja alkaa lähestymään sitä potentiaalia mikä joukkueessa on.

  Kokonaisuutena lohjalainen jenkkifutis voi hyvin, ja kehitystä tapahtuu koko seuran laajuudella. Lionsin osalta tämä kausi ei ole ihan samanlaista liitokiitoa kuin viime kaudella, mutta syytä huoleen ei ole. Harjulla pelataan tänä vuonna ennennäkemättömän laadukasta jenkkifutista!

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)