test
More

  Wimbledon 2021: jännittävä tennisturnaus palaa tänä vuonna

  Wimbledon on maailman suurin ja tunnetuin tennisturnaus, joka järjestetään joka vuosi. Sitä seurataan niin paikan päältä kuin kotoa käsin ja olit sitten tenniksen fani tai et, Wimbledonin tunnelma vetää takuulla puoleensa. Tuhannet ihmiset kerääntyvä paikan päälle katsomaan jännittävää turnusta ja vielä useammat katsovat sitä kotoa käsin. Turnaukseen myös panostetaan niin alan ammattilaisten kuin harrastajienkin toimesta.

  Wimbledon 2021 – jännitystä luvassa

  Wimbledon peruutettiin ensimmäistä kertaa toisen maailmansodan jälkeen viime vuonna 2020, mutta mestaruuskilpailuja jatketaan taas vuonna 2021, kun Yhdistynyt Kuningaskunta avaa ovensa ja helpottaa karanteenia. Andy Murray toivoo voivansa lisätä kolmannen Wimbledonin pokaalin kokoelmaansa, mutta joutuu kovaan taistoon pokaalista Roger Federerin, Rafael Nadalin ja Novak Djokovicin kanssa Ja vaikka mansikat ja kerma, Pimmin aurinko ja muut Wimbledonin perinteet palaavat tänä vuonna, se ei todellakaan ole ”normaali” tapahtuma pelaajille ja faneille.

  Wimbledon 2021 järjestetään maanantaista 28. kesäkuuta – sunnuntaihin 11. heinäkuuta. Turnaus järjestetään vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun French Open on päättynyt. French Open turnaus järjestetään nyt 30. toukokuuta – 13. kesäkuuta.

  Voivatko fanit osallistua Wimbledoniin?

  Wimbledonin järjestäjät ovat jo vahvistaneet, että jonoa ei tule tänä vuonna, mutta he toivovat toivottavansa tervetulleeksi 10 000 fania päivässä. Wimbledonin järjestävän AELTC:n mukaan heidän on vielä ”tehtävä poikkeuksellisen haastavia päätöksiä lippujen jakamiseen liittyen.” Konkreettisempi päätös tehdään todennäköisesti tapahtumien tutkimusohjelman (ERP) tuloksen jälkeen.

  Kokeilujärjestelmä on antanut fanien osallistua viime viikkoina Carabao Cupin finaaliin Wembleyssä ja snookerin maailmanmestaruuskilpailuihin Sheffieldissä. Urheilukenttien turvallisuusviranomainen (SGSA) on jo vahvistanut nykyisten säännösten mukaisesti, että Wimbledonin kenttä voisi turvallisesti toivottaa tervetulleeksi 25 % 42 000 kapasiteetistaan yhtenä päivänä.

  Toimitusjohtaja Sally Bolton sanoi: ”Haasteena on edelleen se, että emme vielä tiedä, mitä [koeohjelman] tulokset tulevat olemaan, ja miten se vaikuttaa hallituksen ohjeistukseen 21. kesäkuuta jälkeisten suurten väkijoukkotapahtumien suhteen. Toivomme kovasti, että 25 prosenttia on vähimmäismäärä, koska haluamme antaa mahdollisimman monen ihmisen osallistua tämän vuoden mestaruuskilpailuihin. Siksi olemme päättäneet viimeistellä lippujen jakeluprosessin mahdollisimman myöhään. Olemme kuitenkin iloisia voidessamme sanoa, että pidämme lippujen hintoja vuoden 2020 tasolla.”

  Mistä saa liput Wimbledon turnaukseen?

  Tänä vuonna lippuja ei myydä samalla tavalla kuin aikaisemmin, eikä kuuluisaa Wimbledonin jonoa ole luvassa vuonna 2021. Jokaisena päivänä odotettavissa olevasta 10 000 lipusta noin 6 000 odotetaan myytävän yleisölle, ja lippujen myynnille on rajoituksia. Paikallisille pandemian avaintyöntekijöille tarjotaan myös useita ilmaisia lippuja. Muussa tapauksessa lippuja on saatavana saapumisjärjestyksessä netin kautta. Tarkat päivämäärät, jolloin liput tulevat myyntiin, eivät ole vielä tiedossa, mutta myynnin oletetaan alkavan kesäkuussa.

  Wimbledon vedonlyönti on huipussaan

  Koska Wimbledon on yksi maailman suurimmista urheilutapahtumista, siihen panostaminen on suuri juttu. Niin alan harrastajat kuin ammattilaisetkin asettavat panoksia suosikkipelaajiinsa ja tiettyihin tapahtumiin. Melkein kaikki netin sportsbookit tarjoavat kertoimet Wimbledoniin, sillä sen oletetaan tuovan paljon rahaa sivustoille. Monilla sivustoilla on myös saatavilla live vedonlyönti.

  Vedonlyönti onnistuu kätevästi netissä ja voit seurata jopa reaaliaikaisia tuloksia turnauksen ollessa käynnissä. Muun muassa Rizk vedonlyönti tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden panostaa Wimbledon otteluihin ja parasta kaikessa on se, että kertoimet ovat kilpailukykyiset. Kertoimet ovat saatavilla jo nyt ja niitä kannattaa vertailla eri sivustoilla. Huomaa, että kertoimet voivat muuttua vielä tämän päivän ja turnauksen alkamisen välillä. Tarkista aina ajantasaiset kertoimet ennen panoksen asettamista. Muista myös aina pelata vastuullisesti, maltilla ja omien rajojesi ja budjettisi puitteissa.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)