test
More

  Vuosi 2021 urheilun parissa

  Viime vuonna penkkiurheilukansa joutui pettymään, kun koronaepidemian takia useat eri tapahtumat jouduttiin peruuttamaan ja jäljelle jäi ainoastaan pieni osa lajeista seurattavaksi. Koronavirus pilasi urheilun supervuodeksi ristityn vuoden 2020, ja muun muassa jalkapallon EM-kisat ja kesäolympialaiset jouduttiin siirtämään epidemian vuoksi.

  Jos koronaepidemia hellittää vuonna 2021, on luvassa kuitenkin urheilun juhlaa siitä kaikille kiinnostuneille! Alkanut vuosi pitää sisällään muun muassa Tokyon kesäolympialaiset, jalkapallon EM-turnauksen ja jääkiekon MM kisat. Mikä lisää ekstra jännitystä näihin tapahtumiin on myös se, että Suomi on näissä kaikissa kisoissa hyvin edustettuna.

  Kisoja voi tietenkin seurata kotoa käsin, sillä useimmat tapahtumista on näytettynä televisiossa taikka katsottavissa suoratoistopalveluista. Koronaepidemian hellittäessä voi kuitenkin monelle olla mieluinen ajatus matkustaa paikan päälle ja kokea urheilun huuma paikan päältä. Matkustusrajoitusten hellittäessä on kuitenkin hyvä muistaa seurata paikallisia ohjeita epidemian päihittämiseen, jotta matka ei sisällä ikäviä yllätyksiä. Tarkista siis aina ensin ennen matkaa, mitä sinun tule huomioida ja millaisia asiakirjoja sinulta saatetaan vaatia paikan päällä. Emme tietenkään suosittele matkustamaan riskialueelle urheilun perässä, vaan asettamaan turvallisuuden aina edelle.  

  Rahoitus kuntoon ennen kisoja

  Koronaepidemia on vaikuttanut myös useiden urheilusta kiinnostuneiden taloudelliseen tilanteeseen. Tämän takia monella meistä ei välttämättä ole tällä hetkellä kasassa summaa, jolla hankkia esimerkiksi liput jääkiekon MM kisoihin. Yksi vaihtoehto rahoittamiseen on vakuudeton laina, jonka avulla voit rahoittaa pienempiä hankkeita ja maksaa takaisin jälkikäteen. Muita vaihtoehtoja ovat esim. säästäminen, kulujen karsiminen muusta kulutuksesta taikkapa vanhojen käyttämättömien tavaroiden myynti netissä. 

  Lainan ottaminen on tänä päivänä todella helppoa. Internet tarjoaa meille oman päivittäispankkimme lisäksi huikean valikoiman erilaisia luotottajia ja lainan antajia, minkä lisäksi voimme avata pelkän verkkotilin, joka tuo kansainvälisetkin pankkipalvelut vain parin klikkauksen päähän. Kun lainan ottaminen netin kautta on niin helppoa, voimme helposti unohtaa sen tosiasian, että lainat on myös maksettava takaisin jonain päivänä. Suomalaiset ovat viime vuosina velkaantuneet huolestuttavaa tahtia ja maksuhäiriömerkinnät ovat yhä useamman ihmisen riesana esimerkiksi asuntoa tai työpaikkaa hakiessa. Tämän takia suosittelemme aina ensin harkitsemaan huolella lainanottoa. On tärkeää punnita kunnolla, onko sinulla tällä hetkellä sellainen tilanne, että voit rahoittaa matkan vuoden 2021 urheilukarkeloihin.

  Mikä on Limiittilaina?

  Limiitti, eli limiittilaina on laina, jota pystyt nostamaan itse halutessasi, mutta vain tiettyyn summaan asti. Kun haet limiittilainaa, asetat pankkisi kanssa rajan, esimerkiksi 3000 euroa, jonka yli et pysty nostamaan rahaa. Jos tämä kuulostaa hiukankaan tutulta, limiitti laina saattaa olla juuri se, millä voisit toteuttaa urheilu-unelmasi. Limiittilainan tarkoituksena on nimenomaan asettaa sinulle tietty limiitti, minkä jälkeen et pysty velkaantumaan tietyn aikajakson sisällä enempää. Tämä on verrattavissa luottokorttirajaan: ottaessasi luottokortin, sinun on määriteltävä siihen yläraja, mihin summaan asti voit käyttää korttia.

  Limiittilainan limiitti on asia, jonka voit joko päättää ja sopia itse pankin kanssa lainaa hakiessa, tai jonka pankki päättää sen perusteella, minkälainen heidän riskiarvionsa sinun kohdallasi on. Limiittilaina on joustava laina siinä mielessä, että pystyt nostamaan sitä halutessasi ihan milloin vain. Tämän takia Limiittilaina voi olla hyvä vaihtoehto, jos suunnittelen esimerkiksi matkaa Tokion kisakaupunkiin. Kyseessä ei siis ole opintolainan tyyppinen ratkaisu, joka maksetaan tilillesi tietyn kokoisena summana jonain tiettynä päivänä kuukaudessa. Limiittilaina on täysin sinun nostettavissasi milloin vain.

  Lisäksi limiittilaina on huomattavasti kevyempi kuin esimerkiksi pikalainat. Niiden ehdot ovat avoimempia, minkä lisäksi niiden hakeminen on helppoa ja nopeaa. Tämän vuoksi limiitti voi olla hyvä vaihtoehto penkkiurheilusta kiinnostuneelle. Helppouden ja nopeuden mukana tulee kuitenkin aina riski siitä, että tuudittaudut liiallisen mukavuuteen. Muista siis pitää limiittilainasi saldoa silmällä tietyin väliajoin, ja nostaa limiittiä vain tarpeellisiin hankintoihin.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)