asd
More

  Salibandyliigan molemmilla nousijoilla pettymysten perjantai Espoossa

  Salibandyliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua, joissa molemmissa oli liiganousijan osana taipua vahvemmalleen Espoossa. Tapiolassa löi Oilers ÅIF:n lukemin 7-2 ja Otahallissa Westend Indians Tiikerit maalein 7-3.

  ÅIF sinnitteli vielä avauserän lukemiin 2-1, mutta toisessa Oilers karkasi Rasmus Kainulaisen kahdella ja Eino Pesun yhdellä osumalla. Kolmannessa erässä ÅIF:lla oli peräti kaksi rangaistuslaukausta, mutta niin Tuomas Liukolampi kuin Miro Herlinkin jäivät ilman onnistumista. Öljymiesten seitsemään osumaan löytyi kuusi eri viimeistelijää, ja illan tehokkaimpia olivat ykkösviisikon Rasmus Kainulainen (2+1) ja Riku Holopainen (1+2).

  Otahallissa peli oli alusta asti selvempi, kun Indians vei avauserän 2-0 ja johti toisella tauolla jo 5-0 ennen vieraiden kolmea kavennusta. Eetu Nykänen oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään ”Heimon” pisterohmu, ja Samuli Junnila avasi pistetilinsä heti ensimmäisessä liigaottelussaan syöttäessään Valtteri Kainulaisen 6–2-maalin.

  Perjantaihin mahtui myös miesten Suomen Cupin ottelu, jossa Happee haki Vantaalta jatkopaikan kaatamalla EräViikingit Cupin peliaikakokeilun mukaisessa kolme kertaa viidentoista minuutin ottelussa 5-4.

  Salibandyliigan lauantain pelit ovat ÅIF–OLS, Happee–LASB ja poikkeuksellisesti Ideaparkissa miteltävä kärkiottelu Classic–Nokian KrP.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)