More

  Salibandyliigan molemmilla nousijoilla pettymysten perjantai Espoossa

  Salibandyliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua, joissa molemmissa oli liiganousijan osana taipua vahvemmalleen Espoossa. Tapiolassa löi Oilers ÅIF:n lukemin 7-2 ja Otahallissa Westend Indians Tiikerit maalein 7-3.

  ÅIF sinnitteli vielä avauserän lukemiin 2-1, mutta toisessa Oilers karkasi Rasmus Kainulaisen kahdella ja Eino Pesun yhdellä osumalla. Kolmannessa erässä ÅIF:lla oli peräti kaksi rangaistuslaukausta, mutta niin Tuomas Liukolampi kuin Miro Herlinkin jäivät ilman onnistumista. Öljymiesten seitsemään osumaan löytyi kuusi eri viimeistelijää, ja illan tehokkaimpia olivat ykkösviisikon Rasmus Kainulainen (2+1) ja Riku Holopainen (1+2).

  Otahallissa peli oli alusta asti selvempi, kun Indians vei avauserän 2-0 ja johti toisella tauolla jo 5-0 ennen vieraiden kolmea kavennusta. Eetu Nykänen oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään ”Heimon” pisterohmu, ja Samuli Junnila avasi pistetilinsä heti ensimmäisessä liigaottelussaan syöttäessään Valtteri Kainulaisen 6–2-maalin.

  Perjantaihin mahtui myös miesten Suomen Cupin ottelu, jossa Happee haki Vantaalta jatkopaikan kaatamalla EräViikingit Cupin peliaikakokeilun mukaisessa kolme kertaa viidentoista minuutin ottelussa 5-4.

  Salibandyliigan lauantain pelit ovat ÅIF–OLS, Happee–LASB ja poikkeuksellisesti Ideaparkissa miteltävä kärkiottelu Classic–Nokian KrP.

  Related articles

  Comments

  JÄTÄ VASTAUS

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)