asd
More

  Pori tai Loviisa palaamassa varmuudella Salibandyliigaan

  Karhut Porista ja Loviisan Tor pelaavat salibandyn Divarin loppuotteluissa, joiden voittaja nousee ensi kaudeksi Salibandyliigaan. Kumpikin selvitti välierät suoraan kahdella voitolla, kun Karhut löi kotonaan NST:n 7-5 ja Tor samoin kotonaan M-Teamin jatkoajalla 4-3.

  Divarin mestaruus ratkeaa kolmella voitolla. Finaalin häviäjä pääsee vielä karsimaan liigapaikasta liigan putoamiskarsintasarjan Steelers – Koovee häviäjää vastaan.

  Salibandyliigan puolivälierissä Seinäjoen Peliveljet tasoitti Nokian KrP:tä vastaan otteluiksi 1-1 voittamalla tänään kotonaan 7-4.

  Vielä kahden erän jälkeen joukkueet taistelivat tasalukemissa 3-3, mutta kolmannessa SPV karkasi 923-päisen kotiyleisön riemuksi. Janne Autio, Mikko Kohonen ja ylivoimalla Joni-Arttu Sieppi muuttivat tilanteeksi jo 6-3. KrP:n alettua yrittää kavennusta ilman maalivahtia osui ensin tyhjiin isäntien Tuukka Kiviranta ja sitten kuudella viittä vastaan Mikko Repo kavennuksen. Peliveljien Joni-Arttu Sieppi (2+1) ja Matias Veikkola (0+3) nousivat illan tehomiehiksi.

  Maanantaina pelataan Salibandyliigassa puolivälierät Oilers – Classic ja TPS – Happee, joihin Classic ja Happee lähtevät 1–0-johdossa.

  Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Haluamme luoda liikettä, joka synnyttää elämyksiä, hyvinvointia ja menestystä. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa. Rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 65 000.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)