asd
More

  Uuden iPhone 13 Mini –laitteen suojaaminen on tärkeää urheillessa

  Moni urheilija tykkää pitää puhelintaan mukana menossa esimerkiksi lenkillä tai kuntosalilla. Toisaalta hikoilu ja sääolosuhteet saattavat kuitenkin vaikuttaa laitteen toimivuuteen, ellei sitä ole suojannut tarpeeksi hyvin. Nykyään on kuitenkin kehitelty erityisiä suojakoteloita juuri urheilua varten, jolloin urheilija tai muuten vapaa-ajallaan kuntoileva tietää, että laite pysyy ehjänä rajummankin liikunnan yhteydessä. Jopa vuorikiipeilyä varten on kehitelty jykevämpiä suojakuoria. Miten valitset uudelle iPhone 13 Mini -puhelimellesi sopivan suojakotelon urheilua varten?

  Valitse suojakotelo urheilulajin ja käyttötapojesi mukaisesti

  Sopivan suojakotelon valinnassa kannattaa miettiä ensinnäkin, millaista urheilulajia harrastaa, ja miten puhelinta tulee urheillessa käyttämään. Jos on jo valmiiksi huolimaton ja raju puhelimen käyttäjä, on ehkä parempi valita jykevämpi suojakotelo, vaikka itse urheilulaji ei olisikaan kovin vaativa.

  Toisaalta, jos harrastaa esimerkiksi kiipeilyä tai purjehdusta, kannattaa suojakotelo valita nimenomaan urheilulajin mukaisesti. Lajiin sopivan kotelon saattaa löytää jopa urheilukaupasta ja hyvin vedenkestävät suojakotelot löytyvät muun muassa retkeilyyn ja veneilyyn erikoistuvissa liikkeissä. Vaikka lajiin sopivaa suojakoteloa ei siis löytäisi elektroniikkaliikkeestä, ei kannata huolestua, sillä yleensä urheiluvalmistajat ovat myös heränneet siihen, että puhelin halutaan pitää mukana toiminnassa urheillessakin. Jos harrastaa todellista extreme-urheilua, kannattaa siis selata esimerkiksi verkkokauppojen valikoimia.

  Valitse juuri iPhone 13 Mini –laitteen mallille sopiva suojakotelo

  Ei ole yhdentekevää, minkä kokoisen kotelon laitteelleen hankkii, sillä vaikka hieman isompi kotelo ei sinänsä aina haittaa, on parempi, jos kotelo on suunniteltu juuri sinun laitettasi varten. iPhone 13 Mini suojakotelot löytyvät nykyään kaikista elektroniikkaliikkeistä ja valikoima on hyvin laaja, sillä kyseessä on yksi uusimmista iPhone-laitteista. On siis hyvä asia, jos oma laite on uudemmasta päästä, sillä uusimmille laitteille löytyy myös enemmän valinnan varaa. Kannattaa kuitenkin varmistua siitä, ettei vahingossa osta koteloa tavalliselle iPhone 13-laitteelle, sillä Mini-laite on hieman pienempi kuin muut iPhone-mallit. Kun puhelinkotelo on oikean kokoinen, pysyy laite hyvin paikoillaan nopeassakin liikkeessä.

  Suojakotelon on hyvä kestää myös erilaisia sääolosuhteita

  Riippuen siitä, käyttääkö koteloa ulkona vai sisällä, on kotelon hyvä kestää erilaisia sääolosuhteita, kuten sadetta. Varsinkin, jos harrastaa juoksua, pyöräilyä tai vesiurheilua, on tärkeää, että suojakotelo kestää vettä, jos sade yllättää, tai jos laite tipahtaakin vahingossa veteen. Osa nykyaikaisista laitteista on kyllä suunniteltu vedenkestäviksi ja iPhone-laitteetkin kestävät kohtuullisen hyvin esimerkiksi sadetta. On kuitenkin parempi, että laite pysyy kuivana, sillä jatkuva vedelle altistuminen ei ole hyväksi digilaitteen toiminnalle.

  Urheilua varten suunnitellussa käsikotelossa puhelin pysyy visusti tallessa

  Paitsi, että suojakotelot on suunniteltu suojaamaan laitetta sekä urheilussa että arkielämässä, on myös olemassa suojakoteloita, jotka pystyy kiinnittämään käsivarteen. Moni on varmasti nähnyt urheilijoilla erilaisia käsikoteloita, jossa puhelinta pidetään, mikäli ei ole mahdollista pitää laitetta taskussa. Varsinkin salilla tai lenkillä käydessä on kätevää, että laite on käsivarressa sen sijaan, että puhelinta joutuisi pitämään esimerkiksi kädessä. Nämä käsivarsikotelot kestävät kaiken lisäksi kohtuullisen hyvin vettä ja tuntuvat mukavalta iholla hikoillessakin.

  Hyvän kotelon ansiosta puhelin pysyy mukana menossa

  Moni urheilija tai vapaa-ajan kuntoilija tykkää pitää puhelinta mukana urheillessa, sillä sen avulla voi kuunnella motivoivaa musiikkia tai pitää kirjaa urheilusuorituksistaan. Lenkkeilyssä ja pyöräilyssä myös karttapalveluista on hyötyä, jos eksyy vahingossa reitiltä. Kun laite on turvassa kotelossa, ei urheilijan tarvitse huolehtia siitä, että iPhone-laite rikkoutuisi raskaankin liikunnan yhteydessä. Oli urheilulaji sitten vuorikiipeily tai purjehdus, löytyy kaikkia urheilulajeja varten sopiva suojakotelo.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)