asd
More

  Miten voi tallentaa CNN World Sport otteluita ja tapahtumia?

  World Sport on CNN Internationalin arkipäivisin julkaistava uutislehti ja televisio-ohjelma, joka tarjoaa yhteenvedon urheilu-uutisista maailmanlaajuisesti. World Sport lähetetään CNN:n päämajasta CNN Atlantasta, Georgiasta sekä Lontoon toimipisteestä. Ohjelma lanseerattiin jo lokakuussa 1993 ja on CNN:n vanhin jatkuvasti lähetettävä ohjelma. Sen pääankkurina toimii nykyisin Don Riddell. Muita juontajia ovat Patrick Snell, Amanda Davies, Alex Thomas, Kate Riley, Rhiannon Jones sekä Christina Macfarlane. Ohjelmaa päivitettiin 2015, jolloin se lanseerattiin uudelleen päivitetyllä grafiikkapaketilla.

  CNN:n World Sportin tallentaminen

  Me ihmiset olemme nykyisin niin kiireellisiä, että emme ehdi aina katsomaan ohjelmia silloin kun ne lähetetään TV:ssä. Meillä on myös muita syitä tallentaa omia suosikkiohjelmia. Moni haluaa tallentaa omat suosikkiohjelmansa ja katsoa ne sitten kun itselle parhaiten sopii. Miten siis voi tallentaa CNN:n World Sportin kätevästi vaikka MP4-muodossa PC:lle, älypuhelimelle ja tabletille? Yksi tapa on käyttää Audials Movie -ohjelmisto.

  Voit ladata Audials Movie -ohjelmiston ilmaiseksi ilman rekisteröitymistä Windowsille. Se on myös helppo poistaa, jos sitä ei haluakaan käyttää. Käynnistä asentamisen jälkeen Audials Movie Windows -ohjelmisto ja siirry suoraan ”Video Streaming” -osioon. Valitse formaatti, eli haluamasi videotiedostomuoto (esim. MP4 on hyvä eikä vie liikaa tilaa laitteestasi), näytön alalaidan ”Format”-kohdasta.

  Klikkaa sen jälkeen ”Screen recording” -painiketta ja valitse ”High-quality Direct Recording”. Voit siinä päättää, haluatko tallentaa vain yhden videon vai jakaa videon useisiin osiin. Avaa sitten Chrome-selaimella cnn.com-osoite. Tallennus alkaa heti, kun videota toistetaan. Kannattaa tarkistaa, että video toistetaan alkuperäisessä koossa, jotta saat videosi parhaalla laadulla. Näet ohjausikkunassa tallennuksen edistymisen. CNN Word Sportin tallentaminen ei ole tämän vaikeampaa.

  Yhteenvetoja eri lajeista

  CNN World Sport tarjoaa loistavan yhteenveto viimeisimmistä urheilu-uutisista ympäri maailmaa. Voit nauhoittaa suosikkiohjelmasi ja katsella niitä mielesi mukaan. Ohjelma on CNN Internationalin arkipäiväinen uutislehtiohjelma, joka tarjoaa kattavan yhteenvedon urheilu-uutisista maailmanlaajuisesti.

  CNN Word Sport käsittelee ennen kaikkea yhdysvaltalaisia kiinnostavia lajeja, kuten amerikkalaista jalkapalloa, koripalloa, tennistä ja jääkiekkoa. Yksi urheilulaji on kuitenkin saanut viime aikoina yllättävän paljon huomiota Yhdysvalloissa: soccer, tai kuten se tunnetaan Yhdysvaltojen ulkopuolella, football. Tämä saattaa tulla yllätyksenä monille amerikkalaisille, jotka ovat jättäneet maailman suosituimman urheilulajin vuosikausia huomiotta, mutta tässä maassa on itse asiassa varsin monta erittäin hyvää pelaajaa ja joukkuetta.

  Itse asiassa amerikkalaiset fanit olivat niin innoissaan joukkueestaan vuoden 2014 MM-kisojen aikana (joita isännöi Brasilia), että he ostivat niin paljon lippuja, että he olivat Brasilian fanien jälkeen toiseksi eniten lippuja ostaneiden joukossa kyseisten kisojen aikana. Amerikkalaisfanien harmiksi heidän joukkueensa ei selviytynyt alkulohkoista; toivottavasti muita lahjakkaita nuoria pelaajia ilmaantuu ajoissa, jotta he pysyvät kilpailukykyisinä tulevissa kansainvälisissä turnauksissa.

  Uintia ja amerikkalaista jalkapalloa

  CNN World Sport tarjoaa paljon uutisia myös uinnista. Yhdysvaltalainen uimari Michael Phelps on kaikkien aikojen eniten mitaleja saavuttanut olympiaurheilija 22 mitalillaan, joista 18 on kultaisia, joten ei ole mikään ihme, että miehen otteita seurataan tarkkaan. Myös NFL:stä (National Football League) on tulossa runsaasti uutisia tulevina kuukausina. Tietenkin on aina uutisia LeBron Jamesista ja hänen seuraavasta siirrostaan sekä Jose Fernandezin dominoinnista sen jälkeen, kun hän liittyi Miami Marlinsin aloittavaan rotaatioon.

  Ei ole mikään ihme, että moni miettii miten CNN World Sport ohjelmaa voi tallentaa. Ohjelma tarjoaa hyvin tiivistettyjä kattauksia urheilutapahtumista ympäri maailman. Viimeaikaiset raportit osoittavat, että katsojaluvut ovat laskeneet, mutta tämä ongelma saattaa johtua viimeaikaisesta rahoituksen menetyksestä, kun CNN kohdentaa resursseja ja henkilöstöä uudelleen.

  Nyrkkeilyä, tennistä ja autourheilua

  CNN World Sport on näyttänyt myös suoraa kuvamateriaalia urheilulajeista, kuten nyrkkeilystä ja tenniksestä, ja sen NFL Draft -kilpailun televisiointi sai kiitosta sekä faneilta että kriitikoilta. Kanavalla saattaa olla viime aikoina hieman vaikeuksia katsojalukujen kanssa, mutta on vain ajan kysymys, milloin se palaa takaisin kärkeen. Toisaalta netti tarjoaa paljon kilpailua kaikelle TV-viihteelle, joten on mielenkiintoista seurata missä formaateissa katsojat jatkossa katsovat otteluita ja kisoja.

  CNN World Sport käsittelee myös autourheilua. Ohjelma julkaisi esimerkiksi videon, jossa IndyCar-kuljettaja Graham Rahal esittelee, miten keppivaihteella ajetaan avoimella radalla. Temppu ei ollut niin vaikuttava kuin monet olivat toivoneet, mutta se oli suhteellisen ainutlaatuinen tapa esitellä kilpa-autoilua uusille tulokkaille.

  CNN World Sport on myös näyttänyt suoraa lähetystä Formula E:stä (sähköautojen kilpa-ajot); tämä saattaa olla CNN:n yritys kattaa urheilulajeja, joiden suosio kasvaa nopeasti maailmanlaajuisesti. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun CNN on kiinnostunut sähköautoilusta; sen ”Formula E” -kanava oli nimittäin omistettu yksinomaan Formula E:lle viime aikoihin asti, jolloin budjettileikkaukset johtivat useisiin irtisanomisiin ja ohjelmien peruuntumiseen.

  Tallentaminen ja ilmainen sisältö

  Yksi syy, miksi monet haluavat tallentaa CNN:n World Sport -ohjelmaa, on sen uutisointi tenniksestä. Kanava on itse asiassa yksi suurten tennisturnausten virallisista lähetystoiminnan harjoittajista ympäri maailmaa. Grand Slam -otteluiden lähetyksiä jopa juonnetaan myös radioasemilla niiden fanien vuoksi, jotka eivät pysty katsomaan televisiota.

  Ihmiset, jotka eivät ole tilanneet kanavaa, voivat silti katsoa myös joitakin ilmaisia videoita kanavan verkkosivuilta. Se on erityisen hyödyllinen urheilijoille, jotka etsivät vinkkejä oman lajinsa tekniikkaansa tai harjoitusmenetelmiään varten.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)