asd
More

  Englannin Euro 2020: vedonvälittäjän suosikki, vaikka joukkueesta ollaan todella huolissaan

  Jokaisen jalkapalloa seuraava on varmasti innoissaan Englannin Euro 2020 -joukkueesta. Peli on jännittävä jo sinänsä, mutta yhdistä se vielä voimakkaaseen joukkueeseen ja sinulla on voittaja. Vedonlyöntiä suunnittelevien kannattaa kuitenkin tutustua joukkueeseen tarkasti ja huolellisesti. Vaikka kyseessä on vedonvälittäjän suosikki, eivät valinnat joukkueelle välttämättä ole niin uskomattomia kuin jotkut ovat ehkä toivoneet.

  Kuka ei todennäköisesti pääse joukkueeseen?

  Southgaten 23-miehisessä joukkueessa ei välttämättä ole tähtiurheilijoita, joita on totuttu näkemään tositoimissa. Niin se vain menee, kun kilpailu on kovaa. Otetaan esimerkiksi Ainsley Maitland-Niles. Hän on kiertänyt paneelin laidoilla ja häntä pidetään varsin monipuolisena. Tämä on voimavara, joka auttaa häntä saamaan huomiota turnausjoukkueessa, vaikka se ei vielä ole varmaa.

  Toisaalta meillä on Dele Alli. Hänen on tehostettava peliään, jos hän haluaa olla osa samaa keskustelua, kuin Maitland-Niles on. Emme voi unohtaa Ross Barkleya ja Alex Oxlade Chamberlainia, jotka ovat myös loistavia vaihtoehtoja tehtävään ja voisivat varmasti antaa panoksensa joukkueelle.

  Nousevia tähtiä ovat Harvey Barnes ja Jude Bellingham, mutta Euro 2020 saattaa olla vielä heille liian aikasta heidän urallaan. Yksi pelaaja, josta kaikki tuntuvat olevan innoissaan, vaikka hänen osallistumisensa on aika kaukaa haettua, on Patrick Bamford. Hän paransi taitojaan melko hyvin Bielsan alaisuudessa. Fanit saattavat kuitenkin tulla pettymään, koska korkeat maalinteko- ja pelitaidot eivät välttämättä riitä pelaajia, kuten Kane ja Calver-Lewin vastaan.

  Kuka on varma valinta joukkueeseen?

  Nykyään on niin paljon hyviä pelaajia, että joskus on vaikea antaa etusija vain yhdelle. Kun päätät, kenelle annat vetosi, muista tehdä tutkimuksesi ja ottaa huomioon taitosi, kokemuksesi ja tietysti omat henkilökohtaiset mieltymykset valinnassasi. Kun sinulla on luettelo varmoista pelaajista, on aika harkita vedonlyönti mahdollisuuksia hyvämaineisella urheilupelioperaattorilla, kuten Casumo. Nämä pelaajat ovat huippukunnossa ja varmasti pääsevät Euro 2020 -joukkueeseen.  Aloitetaan maalivahdista. Vaihtoehtona on Jordan Pickford, joka ansaitsi maineensa näyttävillä taidoillaan vuoden 2018 MM-kisoissa. Loistava maalivahti tarvitsee hyvän varajäsenet ja tänä vuonna se näyttää olevan Nick Pope ja Dean Henderson. Pope valitaan todennäköisesti Hendersonin sijaan, mutta koskaan ei voi tietää, miten asiat voivat kääntyä.

  Mikäli Harry Maguire pysyy kunnossa, hän on varmasti mukana joukkueessa. Keskushyökkääjät eivät kuitenkaan ole niin varmoja tapauksia. Toistaiseksi vaikuttaa siltä, että Kyle Walkerin kokemus auttaa hänet finaalipaneeliin.

  Trent Alexander-Arnold on kaikkein epävarmin nimi tällä listalla, koska hänen asemansa vaikutti varmalta, kunnes Southgate ei laittanut häntä World Cup 2022 -karsintajoukkueeseen. Emme voi unohtaa kapteenia, Harry Kanea, jonka pitäisi johtaa linjaa. Jadon Sancho, Raheem Sterling ja Marcus Rashford ovat myös nimiä, joita on heitetty ilmaan Euro 2020 -joukkueesta keskusteltaessa.

  Kuka saattaa päästä mukaan?

  Nyt jäljellä on vain pelaajat, joilla on mahdollisuus päästä joukkueeseen, jos heidän onni potkii ja he onnistuvat voittamaan kilpailun. Syöttäjä ja puolustus ovat kaikkein kilpailukykyisimpiä paikkoja juuri nyt. Tähän porukkaan kuuluu Michael Keane, Conor Coady ja Tyrone Mings.

  Vaikka Kieran Tripper ja Ben Chilwell ovat pärjänneet hyvin, heillä on myös jonkin verran kilpailua. Reece James ja Bukayo Saka todistavat arvonsa joukkueelle toivoen pääsevänsä sen sijaan varatuksi. Joe Gomez oli varma valinta ennen loukkaantumistaan, joten nyt näyttää epätodennäköiseltä, että hän olisi osa joukkuetta.

  Toinen pelaaja, jonka mahdollisuudet kärsivät loukkaantumisen vuoksi on John Stones, mutta vuoden 2021 alusta päätellen, hän yrittää päästä takaisin peliin.  Loukkaantumiset rasittivat myös James Maddisonia. Hän oli vähällä saada paikan edustusjoukkueesta kaudella 2019, mutta ei pystynyt loukkaantumisten takia. Siitä huolimatta hän on palannut nyt ja hän on itse asiassa melko vahva haastaja.

  Phil Fodenilla ja Harry Winksillä on melko vahva mahdollisuus päästä joukkueeseen, mutta heidän pitää tehdä ensin vaikutus seuroihinsa. Tammy Abraham on hyökkäyspäähän aika hyvä valinta, joskin vain vaihtoehto vielä toistaiseksi.

  Päätelmät

  Kuten näet, tässä on paljon mietittävää. Eri pelaajat ovat osoittaneet vahvuutensa ja heikkoutensa, eikä ole helppoa laittaa kasaan joukkuetta, joka tasapainottaa itsensä täydellisesti. Kun päätät kenelle antaa vetosi, muista tehdä tutkimuksesi ja ottaa huomioon pelaajan taidot, kokemus ja vammat, ennen kuin soitat vedonvälittäjälle.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)