asd
More

  Lohja Lions avasi kautensa

  Lionsin kausi aukesi lauantaina vieraspelillä Mikkeli Bouncersia vastaan. Oman haasteensa pelille antoi aikainen aloitusaika, aloituspotku annettiin klo 12:00. Täten urheat leijonat lähtivät matkaan aamuyön tunneilla. Peli itsessään oli tyypillinen kauden avauspeli, jossa molemmat joukkueet vielä hakivat yhteispeliä ja henkilökohtaiset virheet ja onnistumiset ratkaisivat voittajan. Loppunumerot 36-6 Bouncersin hyväksi kuvastavat hyvin sitä että aivan terävimmillään ei Lionsin puolustus lauantain ollut. Kotimatkalla puhjennut bussin rengas tuskin sekään nosti tunnelmaa kattoon asti.

  Lionesses lähti sunnuntaina puolestaan kauden toiseen peliinsä. Kauden avauksessa kärsitty tappio Helsinki Wolverinesille oli pyyhitty pois mielistä, kun vastassa oli Porvoon Butchers. Peli alkoi katsojien kannalta viihdyttävästi, mutta valmentajien mielestä varmaankin vähemmän miellyttävästi. Molemmat joukkueet menettivät palloja virheiden seurauksena, mutta kumpikaan ei pystynyt kääntämään niitä aluksi pisteiksi. Lionesses onnistui tässä ensimmäisenä, ja sen jälkeen jalkaa ei nostettu kaasulta. Loppulukemat 6-38 kertovat aika hyvin myös pelin kuvan. Erityisen ilahduttavaa oli Lionessesin onnistumiset laajalla rintamalla sekä hyökkäyksen että puolustuksen osalta. Harva joukkue sarjassa pystyy tuottamaan tasapainoista uhkaa sekä juoksemalla että heittämällä. Tämän takia Lionesses on varmasti yksi sarjan vaikeimmista juokkueista vastustajan puolustukselle. Peli oli nähtävissä suorana myös Youtuben kautta, ja leijonaperhe kiittää reilua 300 katsojaa jotka katselivat peliä sitä kautta.

  Tämän viikon lopulla onkin lohjalaisille luvassa kotipelejä. Sunnuntaina Lionessesin vieraaksi tulee Hyvinkää Falcons ja maanantaina Lions kohtaa Helsinki Wolverinesin. Sunnuntain peli alkaa klo 14:00 ja harvinaisempaa arkiherkkua on luvassa maanantaina klo 18:00 alkaen.

  Ville Montonen, Lohja Lionsin viestintävastaava

  Amerikkalaista jalkapalloa vedonlyönnissä

  Jalkapallo ja pesäpallo ovat suomalaisten suosikkilajit kesäisissä vedonlyöntipeleissä, mutta tiesitkö että myös amerikkalaisen jalkapallon pelaaminen on mahdollista? Löydä täältä kulloinkin avoimena olevat kohteet ja pääset betsaamaan juuri omaa suosikkijoukkuettasi. Kanadan CFL-sarjaa, USA:n NFL:ää sekä NCCA:n yliopistojalkapalloa on hyvin saatavilla ja jokaisesta joukkueesta löytyy hyvin tietoa monilta sivustoilta. (https://www.nfl.com/ ja https://www.cfl.ca/). Suomessa amerikkalaista jalkapalloa on muuten pelattu 70-luvulta lähtien. Munkkiniemen Yhteiskoulu ja Tapiolan lukio olivat pelanneet koulujen välisiä jenkkifutisotteluja vuosittain 1970-luvun puolesta välistä. Jenkkifudis levisi kevään 1979 aikana Helsingin muihin kaupunginosiin, lähinnä itäiseen Helsinkiin, jonne perustettiin kolme joukkuetta: East City Giants, Kulosaari Flying Catchers ja Laajasalo Pukit. Myöhemmin syystalvella 1979 Suomen Amerik­kalaisen Jalkapallon Liitto ry rekisteröityy yhdistysrekisteriin.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)