asd
More

  Urheiluvedonlyönti saa suomalaisten sydämet sykkimään lujempaa

  Urheilu tekee hyvää niin kropalle kuin mielelle, mutta se voi joissain tapauksissa olla myös tuottoisaa. Eikä sinun tarvitse olla sitä varten välttämättä huippuunsa hiottu atleetti, joka kahmii euroja sponsorisopimuksista. Puhumme tietysti urheiluvedonlyönnistä! Urheiluvedonlyönti tekee kisojen ja ottelujen seuraamisesta entistäkin jännittävämpää. Nykyään vetoa päästään lyömään lähes lajista kuin lajista, joten valinnan varaa riittää.

  Suomalaisten suosikkilajit

  On tunnettu fakta, että suomalaiset rakastavat talviurheilua, josta jääkiekolla on aivan erityinen paikka sydämissämme. Tämä näkyy myös vedonlyöntilistoilla: jääkiekko on lunastanut pysyvästi paikkansa suosituimpien kohteiden listoilla. Kotimaiset liigat kiinnostavat tietysti eniten. SM-liiga ja Mestis kuuluvat vakiokalustoon, ja useilta sivustoilta löytyvät myös Suomi-sarja ja Naisten Liiga. Näiden lisäksi rapakon takainen NHL sekä kaikki arvokisat saavat aikaan vipinää vedonlyöntilistoilla.

  Toinen suusuosikki on urheilun kuningaslajiksikin tituleerattu jalkapallo. Veikkausliiga ja Ykkönen ovat Suomen seuratuimmat ja veikatuimmat sarjat, mutta myös ulkomaiset liigat kiinnostavat. Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Italian Serie A sekä Saksan Bunderlige kuuluvat suosituimpiin.

  Näiden lisäksi myös koripallo, nyrkkeily ja MMA saavat suomalaiset haastamaan urheilutietoutensa sekä onnensa vedonlyönnissä. Suurimpiin yllättäjiin kuuluvat eSports-lajit, jotka ovat kirimässä hyvää vauhtia kirkkainta kärkeä kohti hipoen jopa jääkiekon kantapäitä.

  Vedonlyönnin muodot

  Vedonlyönnin tarjoamat vaihtoehdot ovat hyvin monipuoliset. Yleisimpiin ja myös helpoimpiin kuuluvat 1X2-vedot, joissa veikataan ottelun tulosta arvaamalla joko voittajan, tasapelin tai häviäjän. Ykkönen tarkoittaa kotivoittoa, X on tasapeli, ja kakkonen merkkaa vierasvoittoa. 1X2-vetoja voidaan tehdä myös tasoitusvetoina, joissa toiselle joukkueelle annetaan pisteitä eteen.

  Moneyline-vedot ovat hieman samankaltaisia, mutta niissä veikataan vain voittajaa tai häviäjää. Voittajavedoissa taas nimensä mukaisesti pyritään arvaamaan kisan, ottelun tai turnauksen voittaja. Over/Under-vedoissa veikataan, tuleeko ottelussa maaleja tietyn numeron yli vai alle. Head-to-head-vedot taas ovat yleisiä esimerkiksi F1-kisoissa, joissa vahvimpia voittajasuosikkeja on vain muutamia. Niissä voittaja yritetään ratkaista voittajaa kahden nimen väliltä.

  Näiden lisäksi veikkauslistoilta löytyy paljon muitakin vaihtoehtoja, kuten ensimmäisen maalin tekijä, monenko maalin erotuksella voitto ratkeaa, tehdäänkö voittomaali ensimmäisellä vai toisella puoliajalla ja niin edelleen. Vain mielikuvitus on rajana!

  Veikkaus vs. netin vedonlyöntisivustot

  Suomen rahapelimarkkinoilla Veikkauksella on monopoliasema, joten sillä ei ole lainkaan kilpailua maamme rajojen sisäpuolella. Suomalaiset ovat kuitenkin vapaita pelaamaan täysin laillisesti ulkomaisilla pelisivustoilla, joille meillä onkin tämän päivän nettiyhteyksien ansiosta helppo pääsy. Itse asiassa netistä löytyy monia pelipaikkoja, jotka ovat kääntäneet sivustonsa suomeksi ja tarjoavat jopa suomenkielistä asiakaspalvelua.

  Kun pelaat Veikkauksen myyntipisteillä, osa voitoista eli pelaajien tappioista menee yleishyödyllisiin kohteisiin. Nettipelaamisessa on kuitenkin huomattavasti hyviä puolia, joiden vuoksi sinun kannattaa harkita netin vedonlyöntisivustojen valitsemista.

  Koska tarjontaa on reilusti enemmän, ne joutuvat tekemään parhaansa ollakseen mahdollisimman houkuttelevia pelaajien silmissä. Tämä tietää muun muassa parempia kertoimia sekä bonuksia, tarjouksia ja muita etuja. Lisäksi kohdelistat ovat suurimmilla sivustoilla erittäin kattavat – niille on hankala löytää vastinetta muualta!

  Miten alkuun?

  Jos et ole ennen lyönyt vetoa, sinun kannattaa tutustua perusasioihin ennen aloittamista. Opettele, miten kertoimet toimivat ja mitä eri vedonlyöntimuodot tarkoittavat. Monet vedonlyöntiä tarjoavat sivustot ovat koonneet sivuilleen helppoja aloittelijoiden paketteja, joista löydät kaiken tarvittavan perustiedon vaivatta.

  On suositeltavaa keskittyä sellaiseen lajiin, jonka tunnet hyvin jo ennestään. Vedonlyönti on yksi harvoista rahapeleistä, joissa omalla osaamisella voidaan vaikuttaa lopputulokseen. Mitä enemmän tiedät lajin yksityiskohdista, historiasta ja uusimmista käänteistä, sitä paremmin voit veikata kisojen ja ottelujen lopputuloksia. Lue mahdollisimman paljon uutisia valitsemastasi lajista, jotta pysyt ajan tasalla.

  Netistä löytyy paljon vinkkejä vedonlyöntiin – niitä kannattaa hyödyntää, mutta kuunnella silti myös omaa päätä. Muista lähteä liikenteeseen maltillisesti ja riittävän pienin panoksin. On hyödyllistä pitää kirjaa tehdyistä vedoista ja niiden tuloksista, sillä näin voit hioa ratkaisujasi aina vain paremmiksi.

  Hyödynnä vedonlyöntibonukset

  Etenkin uudet asiakkaat voivat löytää netin vedonlyöntisivustoilta paljon tarjouksia, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Parhaat vedonlyöntibonukset tuovat rahanarvoisia etuja, joiden kanssa tutustuminen vedonlyönnin kiehtovaan maailmaan käy helpommin ja riskittömämmin. Kannattaa tehdä hieman vertailua eri sivustojen välillä, sillä bonustarjonnassa voi olla suuriakin eroja. Toiset tarjoavat etuja vain ensitalletuksen yhteydessä, toisilta taas voidaan lunastaa jatkuvasti erilaisia bonuksia.

  Talletusbonus on tyypillinen etu. Se tarkoittaa, että saat oman pelirahan talletuksesi päälle tietyn prosenttimäärän verran bonusrahaa. Esimerkiksi 100 % vedonlyöntibonus toisi talletukseen tuplasti bonusrahaa kaupan päälle. Yleensä saat käyttää bonusrahan vapaasti missä vain kohteessa, mutta kannattaa vilkaista varmuuden vuoksi ehdot läpi.

  Muita hyödyllisiä etuja ovat esimerkiksi riskitön veto ja ilmaisveto. Näistä ensimmäinen on nimensä mukaisesti riskitön tapa kokeilla vedonlyöntiä. Jos asettamasi veto on tappiollinen, saat rahasi takaisin. Mikäli taas voitat, saat nostaa rahat omaan taskuusi. Ilmaisveto sen sijaan on johonkin tiettyyn lajiin myönnettävä veto, joka ei maksa sinulle mitään, mutta voit silti voittaa sen avulla normaaliin tapaan.

  Pidä silmät auki vedonlyöntisivuilla, sillä voit törmätä myös voittokorottajiin eli niin sanottuihin buustereihin! Ne toimivat siten, että voiton osuessa kohdalle voittosummasi onkin normaalia suurempi. Korotus on usein 10-20 %, eli se voi tehdä näkyvän eron.

  Mitenkäs verotusasiat?

  Vedonlyönnin voittojen verotus mietityttää aina uusia veikkaajia – ja syystä, sillä verokarhun kuopaisu voi olla ahnas. Vedonlyöntivoitot on kuitenkin arpajaisvoittoihin rinnastettavissa olevia tuloja, mikä tarkoittaa, että Euroopan talousalueella niistä ei tarvitse maksaa veroja.

  Kannattaakin valita tarkkaan, millä pelisivustolla päätä asettaa vetosi. Kun valitset jostain ETA-valtiosta käsin toimivan sivuston, voit hyödyntää verovapauden myös nettisivustoilla veikatessasi! Voit tarkistaa asian sivuston lisenssitiedoista, jotka löytyvät yleensä vaivatta. 

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)