test
More

  Urheiluvedonlyönti kasvattaa suosiotaan

  Urheilua seurataan yhä enemmän erilaisten viihdepalveluiden kautta mobiililaitteilla. Siinä missä vielä muutama vuosi sitten suurimpia urheilutapahtumia oli mahdollista seurata vain kalliita kanavapaketteja tilaamalla tai urheiluravintoloissa, on internet nykyisin täynnä erilaisia täysin ilmaisia stream-palveluita.

  Yksi suosituimmista tavoista seurata urheilutapahtumia kansainvälisistä huipputapahtumista aina kotimaisiin pienempiin otteluihin ovat vedonlyöntisivustojen striimauspalvelut. Rekisteröityneet pelaajat voivat katsoa livenä esimerkiksi jääkiekon, jalkapallon, tenniksen, koripallon sekä monien muiden suosittujen urheilulajien tärkeimpiä tapahtumia.

  Vedonlyöntisivustot ovat ylipäätään kasvattaneet suosiotaan viime vuosina huomattavasti, sillä nykyisin vetojen asettaminen on mahdollista kenelle tahansa ja milloin tahansa. Enää omia veikkauksiaan ei tarvitse täyttää paperilapulle ja toimittaa lähikioskille, vaan kohdevalikoimat ovat käden ulottuvilla helposti sähköisessä muodossa.

  Monet suurimmat vedonlyöntisivustot ovat julkaisseet asiakkaidensa iloksi erillisiä mobiiliapplikaatioita, joiden avulla kohdevalikoimat voi helposti ladata mobiililaitteensa aloitusnäytölle. Uusi nettikasino ilman rekisteröitymistä puolestaan tekee vetojen asettamisesta ylipäätään helppoa, sillä asiakas voi rekisteröitymisen sijaan kirjautua sivustolle henkilökohtaisia pankkitunnuksiaan käyttäen.

  Useilla vedonlyöntisivustoilla asiakkaat pääsevät nauttimaan myös erilaisista tarjouksista, ja loistavan mobiilikäytettävyyden sekä yhä yksinkertaisempien rekisteröitymisprosessien ansiosta eri pelisivustojen välillä liikkuminen on todella helppoa.

  Kertoimet ja kohteet vaihtelevat sivustoittain

  Maailmassa järjestetään vuosittain valtava määrä erilaisia urheilutapahtumia, joten luonnollisestikaan kaikki vedonlyöntisivustot eivät tarjoa valikoimissaan kaikki lajeja ja yksittäisiä kohteita. Tavallisesti suurimpien pelisivustojen valikoimista löytyvät kaikki tärkeimmät ja tunnetuimmat kansainväliset lajit sekä tapahtumat, joiden lisäksi tarjontaa on monesti täydennetty pienemmillä markkinakohtaisilla vedonlyöntikohteilla.

  Suomalaiset ovat erityisen innokkaita vedonlyöjiä jalkapallon sekä jääkiekon saralla, ja nämä kaksi lajia ovatkin vahvasti edustettuina käytännössä kaikilla suomalaisilla vedonlyöntisivustoilla. Kansainvälisten sarjojen lisäksi myös SM-liigan kaltaiset kotimaiset liigat ovat hyvin suosittuja vedonlyöntikohteita. Muita yleisiä suosikkilajeja ovat muun muassa koripallo, moottoriurheilu, tennis sekä nyrkkeily.

  Viime vuosina perinteisten urheilulajien rinnalla päätään ovat nostaneet myös erilaiset elektronisen urheilun lajin, joskaan kaikki perinteisen urheilun ystävät eivät näitä laskekaan varsinaisiksi urheilulajeiksi. Vedonlyöntikohteina League of Legendsin ja CS:GO:n kaltaiset e-sports -lajit ovat nykyisin kuitenkin todella suuressa suosiossa.

  Jokainen vedonlyöntisivusto päättää tarjoamansa kertoimet itse, joten eroja eri sivustojen välillä voi toisinaan olla. Kovin suuria ylikertoimia nykyisin löytyy kuitenkaan enää harvoin, ja yllättävän monet pelisivustot saavat kertoimensa samalta toimittajalta. Erilaisista tarjouksista on kuitenkin usein mahdollista saada käyttöönsä korotettuja kertoimia.

  Vetojen asettaminen käy nykyisin niin näppärästi, että monet sivustot tarjoavat mahdollisuuden myös livevetojen tekemiseen. Voit siis lyödä vetoa yksittäisen ottelun tapahtumista vielä siinä vaiheessa, kun ottelu on jo käynnissä. Livevedoissa myös kertoimet voivat paikoittain kasvaa hurjiksi – mutta myös riskit voivat olla ottelun edettyä tarpeeksi hyvin suuret.

  Useat sivustot maksavat vedonlyöntikotiutukset heti

  Monille harrastelijavedonlyöjille vetojen asettaminen on vain tapa saada hieman lisäjännitystä oman lempilajin ja -sarjan seuraamiseen, eivätkä massiiviset kotiutukset välttämättä ole kaiken keskiössä. Kukaan kuitenkaan tuskin pistää pahakseen tienatessaan urheilua katsomalla myös riihikuivaa käteistä – etenkin kun summat voivat hyvillä kertoimilla olla varsin huomattavia.

  Aikaisemmin netin vedonlyöntisivustoilla suuri ongelma oli, että voittojen kotiuttamisessa saattoi kestää tunteja tai jopa useampi vuorokausi. Tämä johtui tavallisesti sivustojen suorittamista turvallisuustoimenpiteistä, eli pelaajan henkilöllisyyden vahvistamisesta. Nykyisin tilanne on onneksi kuitenkin täysin toinen.

  Ilman rekisteröitymistä käytettävät vedonlyöntisivustot ovat paras keino varmistaa, että vetojen asettaminen sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja myös mahdolliset pelivoitot saapuvat pankkitilillesi nopeasti. Nämä sivustot eivät erikseen vahvista pelaajan henkilöllisyyttä, sillä sivustolle kirjaudutaan sisään pankkitunnuksia käyttäen. Tämän ansiosta kotiuttaessa voitot siirtyvät pankkitilille tavallisesti alle viidessä minuutissa, toisinaan jopa tätäkin nopeammin.

  Vedonlyönti voi olla hauska lisäharrastus urheilun seuraamisen ohessa, mutta ilman minkäänlaista perustietoutta vetoja harvemmin kannattaa lähteä asettamaan. Vedonlyöntiyhtiöt pyrkivät laskemaan kertoimet niin, että varsinaisia ”helppoja kertoimia” on tarjolla hyvin harvoin. Kattavalla perustietämyksellä vedonlyönti voi kuitenkin olla hyvinkin kannattavaa toimintaa, ja mikä tärkeintä – tehdä samalla urheilun seuraamisesta vielä aikaisempaakin jännittävämpää.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)