More

  Englannin jalkapalloliiga alkaa taas pian

  Urheilijat voisi jakaa jalkapallon osalta kahteen osaan: varsinaiset jalkapalloilijat ja sitten ne penkkiurheilijat, jotka tietävät pelaajista ja lajista kaiken ja analysoivat kotonaa jokaisen pelin alusta loppuun saakka.

  Valioliigaa seurataan yhä eniten

  Valioliiga oli pitkään Suomessa se ainoa jalkapalloliiga mitä nähtiin televisiosta. Lähetys alkoi aina lauantaisin klo 16.55 TV2 ja ottelua katsottiin sitten aina kuin vain siihen oli mahdollisuus. Ajat ovat muuttuneet, kanavia on tullut paljon lisää ja nyt saatavilla ovat Englannin valioliigan lisäksi niin Espanjan, Italian ja Saksan liigat kuin myös muiden maiden liigaotteluita + talvella vielä KHL, NHL ja SM-liiga, joten penkkiurheilijoita palvellaan nykyään melkoisen hyvin.

  Siinä missä jalkapalloa ja jääkiekkoa on entistä enemmän televisiossa saatavilla on myös sen ohessa tarjolla ajanvietettä aikuiseen makuun NetBet palveluiden kautta. Monet heidänkin tarjoamistaan palveluista osuvat täysin otteluiden seurantaan liittyvään ajanvietteeseen ja siihen vuosisatoja ja tuhansia vanhaan perinteeseen, että katsojat lyövät vetoa voittajasta – näin on tehty aina, ja näin tullaan myös jatkossakin tekemään.

  Kuka voittaa tänä vuonna mestaruuden

  Liverpool oli viime kaudella jo niin lähellä, että tällä kaudella saksalaisvalmentaja Jürgen Klopp on viimeisen mahdollisuutensa edessä, se valioliigamestaruus pitää tulla nyt tai valmentajan palli lähtee alta.

  Huhutaan, että Liverpool haluaisi tosissaan joukkueen riveihin Barcelonan Ousmane Dembelen. 22-vuotias ranskalainen liittyi Barcaan Kloppin vanhasta seurasta Borussia Dortmundista. Toisaalla Liverpool havittelee Augsburgin saksalaispuolustaja Philipp Maxia, mutta Max lienee siirtymässä PSG:n riveihin.
  Liverpoolin sanotaan olevan kiinnostunut myös Real Betiksen puolustajasta Junior Firposta kun Barcan kerrotaan siirtäneen mielenkiintonsa kohti toista puolustajaa.

  Lainalle on sen sijaan Poolista lähdessä Herbie Kane, kenties kohti Hull Cityä.

  Tämän hetken treeniotteluissa joukkueen kokoonpanona on ollut: Alexander-Arnold, Alisson, Brewster, Duncan, Elliott, Fabinho, Firmino, Gomez, Henderson, Hoever, Keita, Lallana, Larouci, Lewis, Lonergan, Lovren, Matip, Mignolet, Milner, Ojrzynski, Origi, Oxlade-Chamberlain, Robertson, Salah, Shaqiri, Van den Berg, Van Dijk, Wijnaldum, Wilson. Joukkue ei ollut kovin vakuuttava edellisessä treeniottelussaan Napolia vastaan (0-3 tappio) ja edessä on vielä yksi ystävyys ja treeniottelu, Lyonia vastaan ja sitten onkin jo vuorossa sunnuntaina FA Community Shield ottelu Manchester Cityä vastaan Wembleyllä. Charity Shield -ottelu pelattiin ensimmäisen kerran kaudella 1908/1909 ja sitä pidetään nykyään aina uuden jalkapallokauden avaustapahtumana.

  Me olemme valmiit tipsaamaan Liverpoolin puolesta.

  Huhuja Valioliigasta

  Manchesterin toisella joukkueella Unitedilla huhutaan olevan tähtisikermänsä kanssa sisäisiä ristiriitoja. Miten ne vaikuttavat joukkuen tuloksiin, sitä saamme vielä odottaa, mutta jos sisäinen ilmapiiri ei ole hyvä, tulee se varmasti näkymään myös otteissa.

  Arsenalista sen sijaan voisi kuvitella tulevalle kaudelle ehkä yhtä Manchester Cityn haastajaa, Liverpoolin kanssa. Tottenham ja Chelsea ovat listoilla myös mukana, mutta me nostamme joukkoon Arsenalin.

  Kauden aloitus

  Valioliiga alkaa perjantaina 9. elokuuta 2019 ottelulla Liverpool – Norwich, missä kentällä nähdään myös useita rahakkaita tarjouksia torjunut Teemu Pukki Norwichin riveissä. Valitettavasti vain Pukin kannalta sarja-avaus ei välttämättä tuota täyttä pistepottia, mutta mikäli tämä kuluva viikko ja se kaksi Liverpoolin ottelua ovat yhtä huonoja kuin muut treeniottelut, voisi Norwichia panostaakin jos kertoimet ovat yli 4 vierasvoitolle.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)