test
More

  Telia liikuttaa nuoria jalkapalloilijoita Stadicupissa

  Euroopan suurin vain tytöille ja naisille tarkoitettu jalkapalloturnaus Stadicup täyttää Helsingin viheriöt kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Telia on mukana menossa tuomalla Käpylän päänäyttämölle enemmän tapahtumia ja oheisohjelmaa kuin koko tapahtuman historian aikana. Telia myös tarjoaa ilmaiset suorat lähetykset finaalipeleistä kaikkien futisfanien iloksi Solidsport-palvelussa.

  ”Haluamme tuoda tämän turnauksen myös oheisohjelmaltaan sille tasolle kuin se ansaitsee. Pelillisesti meno jatkuu yhtä kovatasoisena kuin turnauksen koko 33-vuotisen historian aikana muutenkin”, kertoo Telian jalkapalloyhteistyöstä vastaava Karri Suoraniemi.

  Telia tuo Käpylän liikuntapuiston turnausalueelle jalkapalloteemaisen tilan, jossa voi kokeilla jalkapallo-osaamistaan Xampionin taitoradalla, rentoutua Sonyn Playstation-pisteellä tai tutustua ReimaGo-aktiivisuusrannekkeeseen. Lisäksi Suomen freestylejalkapallon kattojärjestö Freestyle Finland järjestää tilassa kilpailuja ja demoja, joissa alan mestarit ovat vihkimässä junnuja pallotaituruuden saloihin.

  Koko Stadi Cupin kuumimmat finaalimatsit tulevat suorana nettilähetyksenä Telia 5G Areenalta ja Töölön pallokentiltä. Ennen finaalipelejä www.solidsport.com/stadicup -osoitteessa voi katsoa valikoituja pelejä, haastatteluja ja freestylejalkapalloa.

  #kannustamua-kampanja tukee hyvää fiilistä ja ilmapiiriä

  Telia on Palloliiton pääyhteistyökumppani ja tapahtumassa näkyy vahvasti myös #kannustamua-kampanja. ”Kannusta mua -kampanjan tarkoituksena on tukea hyvää fiilistä ja ilmapiiriä junnufutiksessa. Kampanja kestää 17.6. saakka ja osallistua voi esimerkiksi jakamalla sosiaalisessa mediassa #kannustamua-tunnistetta tilanteista, joissa toteutuu hyvää junnufutisfiilistä ja ilmapiiriä”, Karri Suoraniemi sanoo.

  Stadi Cup on Euroopan suurin vain tytöille ja naisille tarkoitettu jalkapalloturnaus. Ensimmäinen Stadicup järjestettiin 1985. Turnaus järjestetään 7. – 10.6 Helsingissä Töölön pallokentän alueella, Käpylän urheilupuistossa, Kontulan urheilupuistossa sekä Vuosaaren liikuntapuistossa. Turnaukseen on ilmoittautunut yli 370 joukkuetta ympäri Suomen. Pelaajat ovat 6-18-vuotiaita, jonka lisäksi turnauksessa on naisten harrastesarja.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)