More

  Iivo Niskanen ja Urheilu Mehiläinen aloittavat yhteistyön

  Urheilu Mehiläinen ja maastohiihdon olympiavoittaja Iivo Niskanen lanseerasivat yhteistyön 29.10.2018 Niskasen kotikaupungissa Kuopiossa. Niskanen saa Urheilu Mehiläisestä taustajoukkoihinsa lääketieteellisen tiimin terveyden edistämisen sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyn tueksi.

  Urheilu Mehiläinen tukee jatkossa Iivo Niskasen matkaa urheilun huipulla.

  – Iivo edustaa positiivisuutta, terveyttä ylläpitävää urheilullista elämäntapaa sekä periksiantamatonta pyrkimystä parhaaseen suoritukseen. Hän sopii näin hyvin keulakuvaksemme. Urheilu Mehiläisellä ja Iivolla on sama tavoite; olla alansa huipulla, toteaa Mehiläisen markkinoinnista, viestinnästä ja asiakaspalvelusta vastaava johtaja Ove Uljas.

  Niskanen saa Urheilu Mehiläisestä avukseen huippuluokan lääketieteellisen tiimin, jossa on mukana asiantuntijoita ortopedian erikoislääkäristä fysioterapeuttiin. Tiimi keskittyy Iivon kokonaisvaltaisen terveyden edistämiseen sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn. Tavoitteena on terveiden harjoittelu- ja kilpailupäivien määrän maksimointi.

  – Lääketieteellinen tiimi on yksi tärkeä lenkki huippu-urheilussa. Ilman terveyttä ei voi harjoitella ja sairastuminen tärkeällä hetkellä voi pahimmillaan pilata monen vuoden työn tulokset, sanoo Iivo Niskanen.

  – Toivon saavani yhteistyöstä Urheilu Mehiläisen kanssa lisää vinkkejä esimerkiksi siihen, kuinka estää minulle tutut ylähengitystieinfektiot. Haluan myös välttää turhat sairaspäivät esimerkiksi hammashoidon ja palautumisen tarkkailun avulla, painottaa Niskanen.

  Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat liikkujia ympäri Suomen.

  – Tavoitteenamme on yhteistyön kautta myös lisätä tietoisuutta aktiivisesti urheilua harrastavien kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista. Meille kaikki ovat huippu-urheilijoita, päättää Uljas.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)