asd
More

  Ryhmäliikunta madaltaa ”treenikynnystä”

  Kokemus on osoittanut monille, että treeni on helpompaa kaverin kanssa ja ohjaajan silmien alla tulee yrittäneeksi enemmän. On helpompi treenata säännöllisesti, kun on tehnyt itsensä kanssa sopimuksen ja varannut paikan tunnilta. Nyt tämä on osoitettu myös tieteellisesti – ryhmäliikunta todellakin toimii.

  Amerikkalaisen Penn State University -yliopiston tutkijat kokosivat yhteen 25 ”liikkumatonta” henkilöä 30 viikon tutkimusjaksolle, jonka aikana henkilöt osallistuivat erilaisille ryhmäliikuntatunneille. Tutkimuksen tulokset olivat huomiota herättäviä.

  7,5 kuukauden hikoilun jälkeen 20 koehenkilöä 25:stä pystyi kehumaan käyneensä jokaisella tunnilla. Lisäksi kaikkien tutkimukseen osallistuneiden rasvaprosentti ja kolesterolitaso olivat laskeneet ja itseluottamus kohonnut. Ja mikä kaikkein merkittävintä: kaikista projektissa mukana olleista oli tullut aktiivisia liikkujia, joille treenaamisesta oli tullut tärkeä osa arkea.

  Haluamme auttaa jäseniämme kohti aktiivista elämäntapaa ja 27.8. alkaen ELIXIA laajentaa ryhmäliikuntavalikoimaa neljällä uudella, supervirkistävällä vaihtoehdolla.

  • Cardio Energy

  Äärimmäinen kuntotreeni! Riippumatta siitä, valitsetko 30, 45 vai 60 minuutin tunnin, saat taatusti hauskan ja vauhdikkaan treenin, joka on täynnä energiaa, sykkivää musiikkia ja hikisiä haasteita. Helpot harjoitukset nostavat sykettä tehokkaasti ja takaamme, että lähdet salista tyytyväinen hymy huulillasi.

  • Body for Life

  Tämän matalan kynnyksen tunnin aikana pääset harjoittamaan koko kehoa hauskalla, tehokkaalla ja hellävaraisella tavalla. Body For Life yhdistää voima- ja kuntoharjoittelun mukaansatempaavan musiikin tahtiin ilman juoksua ja hyppyjä. Tämä treeni sopii erinomaisesti myös aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa harjoittelun hieman rauhallisemmin.

  • Pure Strength

  Voimaharjoittelua parhaimmillaan! Todellinen voimatreeni suurilla painoilla ja pienillä toistomäärillä. Ei kuntoharjoittelua, vaan silkkaa lihasten kehittämistä. Tunti sopii sekä normaalisti voimaharjoitustunneilla käyville että mielellään itsekseen treenaaville.

  • HIIT the Bike

  HIIT tulee sanoista ”High Intensity Training”. HIIT treenissä vuorottelevat lyhyet pyrähdykset korkealla sykkeellä ja aktiivisen levon jaksot. Tällä pyöräilytunnilla saat tehokkaan treenin puoleen tuntiin puristettuna, mutta se toki edellyttää, että olet valmis antamaan kaikkesi ja sietämään maitohappoa.

  Lue lisää Penn State Universityn tutkimuksesta.

  SATS ja ELIXIA yhdistyivät vuonna 2014 ja muodostivat johtavan kuntokeskusketjun, jonka visiona on vaikuttaa merkittävästi pohjoismaalaisten terveyteen ja elämänlaatuun.

  SATS- ja ELIXIA-kuntokeskukset tarjoavat modernia ja toiminnallista harjoittelua, personal trainingia ja ryhmäliikuntatunteja Suomen, Norjan ja Ruotsin suurimmissa kaupungeissa. Pyrimme myös auttamaan jäseniämme harjoittelemaan keskustemme ulkopuolella erilaisten digitaalisten työkalujen avulla. Olemme markkinoillamme aktiivisessa roolissa innovaatioiden kehittäjänä ja lanseeraamme jatkuvasti uusia liikuntamuotoja ja uusia digitaalisia työkaluja treenin tueksi.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)