More

  Älä treenaa otsa rypyssä – opi huijaamaan itsesi salille

  Treenaaminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen on mahdollista ilman vakavaa puurtamista salilla. Ruotsalaisen mediavaikuttajan Brita Zackarin räväkkä ja humoristinen kirja Onko mun pakko treenata? (Gummerus) on kirjoitettu niille, jotka eivät voi sietää liian tiukkaa saliharjoittelua tai sitä, että aina joku jossain tietää paremmin, miten pitäisi treenata. Kirja on kirjoitettu myös kaikille, joilla on aina liian huonot kengät tai vaatteet tai sitten aivan ylittämätön suosikkisarja päätelaitteella odottamassa juuri silloin kun salille pitäisi suunnata. Tunnistitko itsesi? Kirjailija on samaa maata: ihaninta olisi jättää treenaamatta.

  Onko mun pakko treenata? osoittaa, että saliharjoittelustakin on mahdollista suoriutua. Hommasta saa ruikuttaa ja erilaisia palkkioita keksiä aivan vapaasti, kunhan tavoitteet jollain ilveellä täyttyvät. Zackarin seurassa saliharjoittelusta tuleekin entistä helpompaa, mutkattomampaa ja iloisempaa.

  Brita Zackari
  Brita Zackari on ruotsalainen mediapersoona, joka on tuttu niin naapurimaamme radiosta kuin televisiostakin. Hän kuuluu huumorisarjan ”Söder om Folkungagatan” käsikirjoittajatiimiin. Zackari treenaa harvoin, mutta sitäkin kovemmin. Hänen Instagram-tilillään @i.hate.working.out on 69 000 seuraajaa.

  Brita Zackari, Onko mun pakko treenata?
  Alkuteos Jag hatar att träna
  Suomentanut Ida Takala
  156 sivua

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)