test
More

  Lionsin matkassa: Vielä kerran Leijonat!

  Leijonaperheen kausi on ollut hieman kaksijakoinen. Siinä missä miesten joukkueen pelit ovat menneet hieman mollivoittoisesti, naisten ja nuorten joukkueet ovat menneet eteenpäin isoja harppauksia.

  Lions lähti kauteen hyvillä mielin. Valitettavasti erinäisten sattumusten seurauksena kauden alkaessa pelaajamäärä jäi huomattavasti ennakoitua pienemmäksi, ja kaudesta tulikin enemmän selviytymistaistelua. Kahden miesten joukkueen yhteistyö UNC:n kanssa kävi pelaajakadon vuoksi paljon odotettua haastavammaksi. Kauden saldo on ennen viimeistä ottelua 2 voittoa ja 5 tappiota. Uusissa organisaatioissa ja järjestelmissä on aina kasvukipuja. Nyt nuo kasvukivut on osittain selätetty, ja valmistautuminen seuraavaan kauteen voidaan aloittaa. Yhtenä kauden valopilkkuna voidaan pitää lupaavaa ja lahjakasta nuorukaista Teemu Rehmosta, joka on tulokaskaudellaan päässyt pelaamaan myös I-divisioonan otteluita UNC:n paidassa. Valmennusjohdon luotto Teemuun ei rajoitu ainoastaan kehuihin, vaan hän on päässyt myös pelaamaan aloittavassa kokoonpanossa muutamassa ottelussa.

  Kahden miesten joukkueen ansiosta myös muut tulokaskauttaan pelaavat ovat saaneet kokemusta ja peliaikaa Lionsin paidassa. Saku Klemola ja Nico Heiskanen ovat varmasti ensi kaudella valmiita haastamaan kokeneempia pelimiehiä pelipaikoista ja -ajasta.

  Lionsin osalta jäljellä on vielä runkosarjan päätösottelu. Lauantaina klo 12:00 vastaan astelee Harjun kentällä runkosarjaa johtava ja tappioton Pori Bears. Osalla Lionsin pelaajista on melko karvaita muistoja Bearsin kohtaamisista aiemmilta vuosilta, joten ilmassa on hieman takaisinmaksun tuntua. Kun I-divisioona on siirtynyt jo kolmen viikon tauolle tulevien EM-kisojen (Vantaalla 29.7.-4.8.) takia, pitäisi kentälle tulla erittäin iskukykyinen joukkue. Aiemmin kaudella heittokätensä loukannut nuori ja lahjakas leijonakasvatti Daniel Tolonen saatetaan nähdä myös tositoimissa tässä ottelussa.

  Ottelussa on perinteisen kahvion ja tunnelman lisäksi myös anniskeluteltta, josta näkee kentälle. Lauantain aamupäivä onkin hyvä aloittaa nauttimalla virvokkeista ja Lionsin otteista, ja sitä kautta kiittää koko leijonaperhettä kuluneesta kaudesta. Nähdään Harjun kentällä lauantaina!

   

  Ville Montonen, Lohja Lionsin viestintävastaava

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)