asd
More

  Lionsin matkassa: Suomen onnellisin joukkue

  Lohja Lionsilla on ollut naisten joukkue jo 2000-luvun alkupuolelta asti. Silloin lajina oli naisten amerikkalainen jalkapallo, joka muistutti paljolti lippupalloa. Siinä pelaajilla ei ollut hartiasuojia, ja taklaamisen sijasta pallonkantajalta yritettiin ottaa vyötäisiltä lippu irti. Suojat päällä pelaaminen sarjatasolla aloitettiin naisten osalta 2008, tosin jo sitä aiemmin pioneerit olivat pelanneet ystävyysotteluita ”miestes säännöillä”. Vuonna 2013 Lionsin ”toisen tulemisen” yhteydessä aktiiviset naisleijonat alkoivat viritellä toimintaa lippupallomuodon pelaamiseen. Kun se ei saanut oikein tuulta alleen, tuli ajatus suojat päällä pelaamisesta. Ja kuka olisikaan uskonut miten hieno tarina siitä on syntynyt kun Lionessesin joukkue perustettiin 2015.”

  Joukkuetta kutsutaan Suomen onnellisimmaksi joukkueeksi. Kunnia nimeämisestä kuuluu amerikkalaisen jalkapallon liiton viestintäpäällikölle Mika Laurilalle. Hänen mukaansa Lionessesin toiminta sosiaalisessa mediassa sekä sen ulkopuolella on aina energistä, aurinkoista, hymyilevää, tiivistä sekä toistensa seurasta nauttivaa. Mukaan mahtuu hauskoja postauksia sosiaalisessa mediassa sekä mm. joukkueen sisäinen mokkakakkupalojen myyntikilpailu. Joukkue on pelannut kahtena kautena peräkkäin II-divisioonan finaalissa, joten onnellisuus ja menestyminen ovat kulkeneet käsi kädessä.

  Hassuttelu ja hauskanpito eivät kuitenkaan tarkoita etteivätkö Lionessesin pelaajat ottaisi harjoittelua ja pelaamista tosissaan. Treeniaktiivisuudessa ja –motivaatiossa Lionesses näyttää esimerkkiä lähes kaikille tämän maan urheiluseuroille. Kentällä nähdään aina toisiaan kannustava ja loppuun asti taisteleva leijonatarlauma.

  Ville Montonen, Lohja Lionsin viestintävastaava

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)