More

  Lionsin matkassa: Lionessesin kausi paketissa

  Leijonaperheen loppukesään kuuluu onnistumisia sekä epäonnistumisia. U15 Knights vastasi toistaiseksi kauden kovimmasta teosta, kun he menivät finaaliin Oulu Northern Lightsia vastaan. Vaikka finaali päättyi Knightsien tappioon, ylittivät he ennakko-odotukset hienosti. Jossain määrin pettymykseksi voidaan laskea pudotuspelien karkaamisen sekä Lionsin että Lionessesin osalta.

  Lions pelasi lauantaina Harjun kentällä Jyväskylän Jaguaareja vastaan ottelun, jossa oli panoksena pudotuspeleihin pääseminen. Valitettavasti Lions hävisi tuon ottelun, joten teoreettinenkin mahdollisuus pudotuspeleihin karkasi ulottumattomiin.

  Lionesses pelasi kohtuullisen kauden, voittaen kolme peliä kuudesta. Naisten I-divisioonassa oli melko karu sarjajärjestelmä, kun molemmista viiden joukkueen lohkoista vain kaksi parasta pääsi pudotuspeleihin. Kolme voittoa ei tällä kertaa riittänyt, kun toisena ollut West Coast Phoenix otti viisi voittoa. Toki sarjajärjestelmää sekoitti yhden joukkueen jättäytyminen pois kesken kauden. Mikäli Porvoon Butchers olisi pelannut kaikki ottelunsa, tämä olisi tuonut Lionessille todennäköisesti kaksi voittoa lisää ja West Coast Phoenixille yhden. Joukkueen kaikki pelaajat ovat nyt yhtä kautta kokeneempia, ja ensi kaudella Lionesses tulee varmasti haastamaan sarjan kärkijoukkueet vieläkin hanakammin.

  Lionsin osalta kausi on viimeistä ottelua vaille paketissa. Tähän mennessä saldona on kaksi voittoa, molemmat Helsinki Wolverinesista. Pudotuspelipaikka jäi harmittavasti yhden voiton päähän, joka olisi pitänyt tulla viime sunnuntaina Jaguaareja vastaan. Kauden päätösottelu pelataan kahden viikon päästä lauantaina 28.7. Harjun kentällä, kun vastaan tulee runkosarjan toistaiseksi tappioitta pelannut Pori Bears.

  Miesten I-divisioonassa pelaava Lohjan ja Hangon yhteinen UNC Crusaders tarjoili lauantaina viihdyttävän pelin kun he voittivat vieraaksi saapuneet Kouvola Indiansit pisteiloittelussa 62-37. Voitolla UNC varmisti pudotuspelipaikkansa, ja lähtee nyt haastamaan Helsinkiläistä East City Giantsia sijoista 3. ja 4. Tuon kamppailun kannalta elintärkeä ottelu pelataan Harjun kentällä 11.8. juurikin East City Giantsia vastaan.

  Amerikkalaisen jalkapallon EM-kilpailut pidetään Vantaalla 29.7.-4.8. jolloin sekä Vaahteraliiga että I-divisioona ovat ottelutauolla. Lisätietoja EM-kilpailuista löytyy liiton sivuilta, www.sajl.fi

  Ville Montonen, Lohja Lionsin viestintävastaava

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)