asd
More

  Lähde seuraamaan Elinan blogia

  Hooray For Squats on blogi treenaamisesta, syömisestä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Blogia kirjoittaa turkulainen Elina ja hänen harrastuksiinsa kuuluvat mm. jooga, juoksu, salitreeni ja crossfit. Blogista voi lukea Elinan treenaamisesta, erilaisista treenitapahtumista sekä kaikenlaista hyvinvointiin liittyvää.

  https://hoorayforsquats.com/

  Oikein reipasta ja hauskaa uutta vuotta kaikille! Uusi vuosi tuo mukanaan kokeilunhalua ja oman mukavuusalueen ulkopuolelle astumista, ainakin minulle. Niinpä päätin toteuttaa pienen ja erittäin helpon haasteen, johon haastan myös kaikki lukijani!

  Haaste on niinkin yksinkertainen kuin että joka kuukausi on kokeiltava jotakin uutta! Tai sellaista, mitä on tehnyt viimeksi joskus lapsena tai monta vuotta sitten. Tai mitä teet erittäin harvoin ja haluaisit tehdä useammin. Ja koska tämä on treeni- ja hyvinvointiblogi, sen uuden asian pitää tottakai liittyä jollain tapaa teemaan. 

  Älä siis sammaloidu vanhoihin kaavoihin, vaan ota tämä haaste vastaan! Tulen julkaisemaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä kuukauden haasteen, joten pidä silmät auki!

  Ai mitäkö sinä siitä saat? No tietenkin hyvää mieltä ja uusia kokemuksia. Ja ehkä kipinän jatkaa haastetta koko vuoden!

  Hoorayhaaste 1: Trampoliinipuisto

  Trampoliinilla hyppiminen on erittäin hauskaa, ja en ymmärrä, miksi en ole vieläkään käynyt trampoliinipuistossa! Trampolin Parkin sivuilla sanotaan, että “20 minuutin yhtäjaksoinen hyppääminen vastaa noin tunnin aerobista juoksulenkkiä!” Kyseessä on siis erittäin tehokas treenimuoto!

  Ja koska rakastan eri treenimuotojen kokeilemista, niin lähtee tämä nyt vihdoinkin kokeiluun. Vähän jännittää kyllä se järjetön soijan määrä mikä minulle tulee hyppimisestä, eli toivottavasti ei mene liukasteluksi koko homma.

  Turussa Trampolin Parkin lisäksi hyppimään pääsee myös SuperParkiin, eli saattaapi olla että käyn tsekkaamassa molemmat! Hyppytunnin hinta on siinä 10-17 euron paikkeilla paikasta riippuen, eli ei ihan hirveästi hauskasta kokemuksesta. Samalla summalla pääsee leffaan, joten hyvä vaihtoehto sille. 

  Nyt ei muuta kuin hommiin! Ota siis tämä kuukausihaaste vastaan ja kokeile säkin hyppimistä!

  Osallistu laittamalla kuva, video tai tarina instagramiin hashtagilla #hoorayhaaste (jos laitat tarinan niin muista tägätä @hoorayforsquats) niin pääsen katsomaan ja repostaamaan teidän hauskoja kuvia ja videoita! Jos käyt Trampolin Parkissa niin muista tägätä myös #kaikkihyppii, SuperParkissa #sprprk. Ei muuta kuin hyppimään ja pitämään hauskaa!

  Mitä trampoliinipuistoja sun lähettyviltä löytyy? Jos olet jo kokeillut trampoliinilla hyppimistä, mitä kokemuksia siitä jäi?

  Pomppien uuteen vuoteen,

  Elina

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)