asd
More

  Liikunnan ilo kuuluu kaikille lapsille

  Pelastakaa Lapset ry ja SuperPark ovat aloittaneet lasten liikkumista edistävän yhteistyön. Liikettä lapsille -kampanjassa SuperPark lahjoittaa pääsylippuja Pelastakaa Lapset -järjestön  toiminnassa mukana olevien lasten käytettäväksi.

  Liikettä lapsille -kampanjan tarkoitus on lahjoittaa SuperPark-vierailuja lapsille, joilla ei muutoin ole mahdollisuuksia osallistua maksullisiin liikuntaharrastuksiin.

  Pidämme tärkeänä Superparkin tukea, jolla voimme yhdessä rakentaa monille lapsille parempaa tulevaisuutta liikunnan avulla. Yhteistyömme avulla sellaiset lapset, joiden omilla vanhemmilla on rajalliset mahdollisuudet tukea lasta liikkumisessa ja harrastamisessa, pääsevät nyt kokemaan liikkumisen riemun. On tärkeää, että lapsen mahdollisuus osallisuuteen ja liikkumiseen ei ole riippuvainen perheen varallisuudesta tai jaksamisesta. Pelastakaa Lapset auttaa lapsiperheitä tukiperhe-, tukihenkilö- ja sporttikummitoiminnan avulla, jotta perheille tarjoutuisi apua riittävän ajoissa ennen tilanteiden kriisiytymistä. Olemme iloisia, että Superpark on mukana tässä työssämme lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi”, sanoo yhteyspäällikkö Marika Salonen Pelastakaa Lapset ry:stä.

  Kuluttajilla on mahdollisuus omien SuperPark-lippuostosten yhteydessä ostaa euron lisämaksulla Liikettä lapsille -lippu. SuperPark lahjoittaa ostettuja kampanjalippuja vastaavan määrän pääsylippuja Pelastakaa Lapset -järjestön käyttöön.

  ”Lasten ja nuorten liikkuminen ilolla on ollut yksi SuperParkin kantavista arvoista yrityksen alusta lähtien. Yhteistyön myötä haluamme lahjoittaa liikettä ja iloa myös niille lapsille, joiden taloudelliset tai muut lähtökohdat ovat esteenä liikunnan harrastamiselle”, sanoo SuperPark Oy:n maajohtaja Taneli Sutinen.

  Liikettä lapsille -lippuja voi ostaa joko SuperPark -puistojen lipunmyynnistä tai verkkokaupasta vuoden 2018 loppuun saakka. SuperParkeista mukana ovat SuperPark Espoo, Jyväskylä, Oulu, Särkänniemi, Turku, Vantaa ja Vuokatti.

  Kuva (c) SuperPark Oulu

  SuperPark -sisäaktiviteettipuistot tarjoavat ainutlaatuiset puitteet lasten, aikuisten ja perheiden aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen. Vuonna 2012 Vuokatissa perustettu SuperPark Oy omistaa ja operoi sisäaktiviteettipuistoja Jyväskylässä, Oulussa, Turussa, Tampereella, Espoossa, Vantaalla ja Vuokatissa. Lisenssisopimuksella toimivia kohteita ovat SuperCorner Pitkälahti (Kuopio), SuperPark Joensuu, SuperCorner Mikkeli, SuperPark Sveitsi (Hyvinkää), SuperCorner Tahko ja SuperPark Kalajoki. Yhtiön kansainväliset kohteet ovat SuperPark Hong Kong ja SuperPark Uppsala Ruotsissa sekä SuperPark Suzhou Kiinassa. Lähivuosien aikana SuperPark avaa useita uusia kohteita Kiinaan, Aasiaan ja Eurooppaan. Managementin lisäksi omistajia ovat Sentica Partners Oy, Suomen teollisuussijoitus Oy, Takoa Invest Oy ja Magic Angel Oy. Lisätiedot: www.superpark.fi ja www.superparkunited.com

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)