asd
More

  Olympiajoukkueen kumppani Bridgestone jakoi 11 stipendiä lasten- ja nuorten seuratoimintaan

  Nummelan Palloseuran Brazil-joukkue vastaanotti lahjashekin

  Olympiajoukkueen kumppani Bridgestone jakoi 11 stipendiä lasten- ja nuorten seuratoimintaan – pääpotti käytetään jalkapallon erityisryhmän ja vähävaraisten perheiden tukemiseen

  Bridgestonen ja Olympiajoukkueen varainkeruukampanja käynnistyi menestyksekkäiden PyeongChangin 2018 -talviolympialaisten päätyttyä ja nyt kampanjalla kerätyt varat päätyvät seuroille lasten- ja nuorten toimintaan.

  Bridgestone haluaa ehdottomasti olla tukemassa suomalaista urheiluseuratoimintaa, sillä erityisesti pienessä maassa aktiivisesti yhdessä toimiminen on paras mahdollinen tapa luoda yhteisöllisyyttä, kehittyä ja saavuttaa menestystä. Jaoimme tänä vuonna kymmenelle seuralle tuhannen euron stipendit, minkä lisäksi jaoimme yhden 5000 euron stipendin. Saimme upeita hakemuksia seuroilta ja päädyimme yksimielisesti tukemaan 5000 euron pääpotilla Nummelassa käynnistettyä yhteiskuntavastuullista toimintaa, toteaa Bridgestonen markkinointipäällikkö Auli Kähkönen.

  Nummelan Palloseuran mukaan harrastaminen ei saa olla kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta, kotimaasta tai kehitystasosta vaan liikunnan riemu kuuluu ihan kaikille.

  Seuran harrastusmaksut ovat erittäin kohtuulliset, mutta kuitenkin seuralta jää perheiden taloudellisen tilanteen vuoksi paljon maksuja saamatta ja liian moni joutuu jopa luopumaan harrastuksesta ja kavereista taloudellisten seikkojen takia. Seura on juuri perustanut vähävaraisten perheiden tukemiseksi rahaston, johon se kerää rahaa yksityisiltä henkilöiltä ja yrityksiltä. On todella hienoa, että saamme Bridgestonelta rahaa tähänkin rahastoon, toteaa Nina Åberg Nummelan Palloseurasta.

  Toinen osa stipendistä menee erityisjalkapalloryhmän toimintaan, joka on tarjonnut kehitysvammaisille liikunnan riemua jo reilun 10 vuoden ajan. Toiminta on laajentunut niin, että joukkueessa on ollut parhaimmillaan yli 50 pelaajaa ympäri Länsi-Uuttamaata. Nummelan Palloseuran Brazil-joukkue tarjoaa erityislapsille ja -nuorille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa joukkueessa, jossa jokainen saa olla erilainen, omanlaisensa. Toiminta mahdollistaa myös ainutlaatuisen sosiaalisen kanssakäymisen ja uusien kaverisuhteiden syntymisen, sekä pelaajien että vanhempien välille, Åberg lisää.

  Nummelan Palloseuran lisäksi Bridgestonen ja Olympiajoukkueen stipendin saivat:

  Tapanilan Erä ry Karatejaos – Karate, Etelä-Suomi

  Tappara Taitoluistelu – Taitoluistelu, Häme

  Turun Ringette – Ringette, Lounais-Suomi

  OK Trian – Suunnistus, Etelä-Suomi

  Kangasalan Moottorikerho Ry – Moottoriurheilu, Häme

  Kuusamon Pallo-Karhut Salibandy – Salibandy, Pohjois-Pohjanmaa

  Grankulla Gymnastikförening r.f. – Voimistelu, Etelä-Suomi

  Pyrkivä Gymnastics ry – Voimistelu, Lounais-Suomi

  Hämeenlinnan Tarmo ry – Yleisurheilu, Häme

  Ratsastusseura MeRaTa – Ratsastus, Lounais-Suomi

  Bridgestone Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa

  Bridgestone Europe NV/SA, jonka päätoimipiste on Belgiassa, on Tokiossa pääkonttoriaan pitävän ja maailman suurimman rengas- ja kumiyhtiön Bridgestone Corporationin kokonaan omistama tytäryhtiö. Sillä on toimintoja 38 Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan maassa, joissa sillä on yhteensä yli 18 300 työntekijää.  Yrityksellä on alueella 15 rengastehdasta ja muuta renkaisiin liittyvää tuotantolaitosta, iso tutkimus- ja tuotekehityskeskus sekä testiratoja.  Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa valmistettuja Bridgestonen premium-renkaita myydään ympäri maailman.

  Lisätietoa Bridgestonen Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan toiminnoista osoitteissa www.bridgestone.eu ja www.bridgestonenewsroom.eu sekä Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa,  YouTubessa ja LinkedIn:ssa.

  Bridgestone Europe NV/SA, Suomen sivuliike vastaa Bridgestone-, Firestone-, Dayton- ja Seiberling-merkkisten renkaiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Sivuliikkeen toimitilat sijaitsevat Helsingissä. www.bridgestone.fi

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)