test
More

  ELIXIA järjestää historiansa suurimman treenipäivän kaikissa Pohjoismaissa

  Kesäkuun 15. päivänä ELIXIA ja SATS aktivoivat koko väestöä kaikissa Pohjoismaissa kiinnittämään huomiota harjoittelun hyötyihin. ELIXIA ja SATS tuovat treenimahdollisuudet lähelle ja tarjoavat yli 925 ryhmäliikuntatuntia neljässä eri maassa – tavoitteenaan aktivoida yhä suurempaa osaa yhteiskunnasta ja muistuttaa, kuinka tärkeää säännöllinen liikunnan harrastaminen on.

  Vaikka säännöllisen liikunnan terveyshyödyt ovat hyvin tiedossa, istumme yhä enemmän ja liikumme vähemmän, mikä aiheuttaa suuria terveysongelmia koko maailmassa. ELIXIA ja SATS haluavat madaltaa liikunnan aloittamisen kynnystä ja sitä kautta tehdä oman osuutensa pysäyttääkseen tämän negatiivisen ilmiön. Tämän ajatuksen pohjalta syntyi ELIXIA Nordic Training Day, ELIXIAn ja SATSin historian suurin yksittäinen Pohjoismaiden laajuinen treenipäivä. Kesäkuun 15. päivänä ELIXIA ja SATS avaavat 220 liikuntakeskustaan kaikille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, tarjoten päivän aikana yli 925 ryhmäliikuntatuntia ja erilaisia ulkotreenejä. Päivän tavoitteena on inspiroida Pohjoismaissa asuvia ihmisiä liikkumaan enemmän ja ymmärtämään aktiivisen elämäntyylin hyödyt.

  -Ihmisten auttaminen kohti terveellisempää elämää ja päivittäinen motivoiminen harjoitteluun on luonnollinen osa ELIXIAa. Nyt teemme harjoittelun aloittamisesta entistä helpompaa järjestämällä ELIXIA Nordic Training Day -tapahtuman. Päivän aikana tarjoamme niin paljon erilaisia liikuntatapoja, että voin taata niistä löytyvän jokaiselle jotakin harjoittelutasosta riippumatta. Tule mukaan ja innostu aktiivisemmasta elämästä, toivottaa Jussi Raita, Country Manager ELIXIA Finland.

  Monipuolisia treenejä kaikille Jokainen on tervetullut osallistumaan ELIXIA Nordic Training Day -treenipäivään, olipa ELIXIAn jäsen tai ei. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa järjestetään yli 925 ryhmäliikuntatuntia, joiden joukosta löytyy tunti jokaiselle kuntotasosta riippumatta. Lisätietoja päivän tunneista sekä ulkotreeneistä löydät maakohtaisista osoitteista:

  Ruotsi: www.sats.se/nordic-training-day/
  Norja: www.sats.no/nordic-training-day/
  Suomi: www.elixia.fi/nordic-training-day/
  Tanska: www.sats.com/nordic-training-day/

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)