test
More

  Mika Laurikainen Eerikkilän jalkapallopalveluiden päälliköksi

  Eerikkilä kasvaa ja kehittyy. Jalkapallopalveluiden päälliköksi on nyt valittu turkulainen Mika Laurikainen. Pitkän ja monipuolisen uran suomalaisessa ja kansainvälisessä jalkapallossa tehnyt Laurikainen, 56, vastaa jatkossa Eerikkilässä jalkapallopalveluista eri kohderyhmille, muun muassa Palloliitolle, seuroille, valmentajille sekä pelaajille – kansallisesti ja kansainvälisesti. Laurikainen aloittaa tehtävässään 15.8.2019.

  Laurikainen on suorittanut UEFA Pro -valmentajatutkinnon vuonna 2005. Hän on toiminut pelaajauransa jälkeen jalkapallon valmennus- ja esimiestehtävissä vuosikymmenien ajan, niin seurajoukkueissa kuin Palloliitossakin. Erityisesti nuorten jalkapalloilijoiden kehittäjänä erilaisissa rooleissa Laurikaisella on vahva näkemys ja kokemus.

  Jalkapallotoimintojen päällikkönä Eerikkilässä korostuu yhteistyökyky seurojen ja Palloliiton kanssa sekä näkemyksellisyys nuorten ja lahjakkaiden pelaajien laadukkaan arjen organisoinnissa.

  Eerikkilän kulttuurin mukainen valinta

  Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen on tyytyväinen uuteen rekrytointiin.

  ”Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Mikan vastaamaan Eerikkilän jalkapallopallopalveluista. Mikan osaaminen ja monipuolinen kokemus jalkapallon eri tehtävistä vahvistaa erinomaisella tavalla jalkapallo-osaamista Eerikkilässä. Ja mikä tärkeintä, ihmisenä Mika sopii täydellisesti Eerikkilän kulttuuriin”, Eerikkilän toimitusjohtaja Petri Jakonen kertoo.

  ”Edellisen valmennustyöni jälkeen viime marraskuussa tiesin haluavani muutosta ja uusia haasteita omalle osaamiselleni. Eerikkilässä tapahtuva, jatkuvasti kehittyvä toiminta kaikkine olosuhteineen on kokonaisuudessaan huippuluokkaa ja löysin sen, mitä olin hakemassa. Olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen siihen, että minut valittiin. Pääsen edelleen vaikuttamaan suomifutikseen ja sen kehittämiseen, tällä kertaa täysin uudenlaisen tehtäväkentän kautta”, Laurikainen sanoo.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)