More

  EA SPORTS™ mallinsi JVG:n hahmoiksi NHL™ 19 -peliin – Team JVG:n finaalivastustajaa tähdittävät Laine, Barkov ja Rinne

  EA SPORTS™ on luonut NHL™ 19 -peliin hahmot muusikkoduo JVG:n Jare Brandista ja Ville Gallesta. JVG:n kaksikko siirtyy virtuaalimaailmaan perjantaina 7.12.2018 kello 12.00 julkistettavassa päivityksessä.  Jare Brandin ja Ville Gallen kasvot pelihahmoja varten on mallintanut Electronic Arts Vancouver, Helsingissä tätä tarkoitusta varten kuvatun materiaalin pohjalta.

  Lätkäfaneina tunnetut muusikot ovat globaalisti esillä NHL Pro-AM -pelimuodossa, joka on toinen kahdesta täysin uudesta NHL™ 19 -pelissä esitellystä pelimuodosta. Jare Brand ja Ville Galle löytyvät pelistä myös vapaina agentteina, joten heidät voi lisätä omaan joukkueeseen esimerkiksi Franchise-pelimuodossa.

  ”Tosi siistiä päästä omalla hahmolla peliin mukaan ja ottaa mittaa kavereiden kanssa kaukalossa. Tuntuu uskomattomalta”, kertoo Ville Galle.

  ”Hahmot ja pelipaidat näyttää niin aidoilta, että tuntuu aika erikoiselta olla tällä tavalla pelin sisällä. Kunnia päästä samaan kaukaloon legendojen ja nykyisten tähtien kanssa”, lisää Jare Brand.

  ”Jare ja Ville ovat täysin ansaitusti monen urheilusta ja musiikista kiinnostuneen nuoren esikuvia. On hienoa tarjota faneille mahdollisuus pelata heidän kanssaan virtuaalisilla ulkojäillä sekä samalla kertoa JVG:n tarina täysin uudella tavalla – Jaren ja Villen musiikista ja elämästä tuttujen ammattikiekkoilijoiden kautta”, kertoo EA SPORTSin Regional Marketing Manager Jason Nikkinen.

  ”JVG on poikkeuksellisen suosittu yhtye Suomessa, ja heidän musiikkinsa tunnetaan myös monessa NHL-hallissa. JVG:stä on muodostunut osa kansainvälistä kiekkokulttuuria, minkä takia on erityisen hienoa tuoda Jare ja Ville mukaan NHL 19 -peliin nyt myös pelattavina hahmoina”, kertoo NHL™ 19 -pelin luova johtaja William Ho.

  Pipolätkää JVG-ketjun sentterinä

  Pro-AM™ -pelimuodon JVG-haasteessa pelaaja ottaa paikkansa Jare Brandin ja Ville Gallen keskeltä, virtuaalisen JVG-ketjun sentterinä. Joukkueen maalivahtina toimii yhtyeen DJ Niko Karlsson. Haasteessa pelataan kolme 3vs3-peliä ulkojääympäristössä. Kaikki kolme vastustajaa selättävä pelaaja voittaa omalle World of Chel™ -pelimuodon hahmolleen virtuaalisen JVG x EA SPORTS™ x Adidas Hockey -pelipaidan.

  Mestaruuden voittaakseen pelaajan täytyy finaalissa kellistää suomalainen All Star -kokoonpano, joka koostuu Florida Panthers -kapteeni Aleksander Barkovista, EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelissä legendapelaajan roolissa mukana olevasta Teemu Selänteestä* ja pelin kansikuvapelaajasta Patrik Laineesta. Kiekkoja koppailee viime kauden päätteeksi NHL:n parhaana maalivahtina palkittu Pekka Rinne.

  Toinen este on Granlundien ympärille rakennettu kokoonpano

  Loppuotteluun päästäkseen Team JVG:n riveissä kiekkoilevan pelaajan täytyy ensin voittaa kaksi ottelua. Haasteen ensimmäisessä pelissä JVG-tiimi kohtaa nelikon, joka muodostuu Jaren ja Villen pitkäaikaisista ystävistä. Vastaan asettuvat kiekkoseuraajille tuttujen Siim Liivikin, Jari Sailion, Mikael Kurjen ja Niko Hovisen pelihahmot.

  Seuraavaksi otetaan mittaa joukkueesta, jonka jäsenet ovat tehneet yhtyeen musiikkia tunnetuksi kansainvälisissä kaukaloissa. JVG-hitti Tarkenee, joka on EA SPORTS™ NHL™ 19 -pelin virallisella soundtrackilla, on tosielämässä soinut Vancouver Canucksin kotihallissa maalilauluna Markus Granlundin sytyttäessä punalampun – suomalaishyökkääjä siis on itseoikeutettu valinta joukkueeseen.

  Jo tätä aiemmin Tarkenee teki ensiesiintymisensä NHL-kaukaloissa osana Minnesota Wildin pelitapahtumia, minkä myötä Mikael täydentää virtuaalijengin Granlund-edustuksen. He saavat seurakseen JVG:n keikoilla usein viihtyvän NHL-tähden Teuvo Teräväisen ja maalivahti Kaapo Kähkösen, joka torjui Nuoret Leijonat maailmanmestaruuteen kaksi vuotta sitten. Ville Gallen versio Antti Tuiskun Peto on irti -kappaleesta soi tuolloin mestareiden maalilauluna.

  * Teemu Selänteen lisäksi NHL™ 19 -pelissä olevien legendapelaajien joukkoon kuuluvat mm. Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Patrick Roy, Peter Forsberg, Jean Beliveau, Jari Kurri, Jere Lehtinen, Teppo Numminen ja monia muita.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)