test
More

  Lionsin matkassa: Ritarit suunnan näyttäjinä

  Ennen kauden alkua kävi selväksi, että U15 pelaajat eivät riitä joukkueen kasaamiseen. Kun myös Sipoossa oli sama ongelma, päättivät Lohja ja Sipoo yhdistää joukkueensa. Näin muodostui Knights. Kausi on edennyt nousujohteisesti. Keväällä pelatussa harjoitusturnauksessa, Snowbowlissa, joukkueen peli oli hyvinkin haparoivaa ja virheiden täyttämää.

  Avausottelu Oulu Northern Lightsia vastaan oli suoraa jatkumoa Snowbowlille. Iso määrä virheitä, ja vaikka lopussa yskähdellyt hyökkäys osoitti heräämisen merkkejä, päättyi ottelu murskalukemiin 0-56. Seuraavaksi vastaan tuli Turku Trojans, joka oli Snowbowlissa vienyt keskinäisen pelin melko selkeästi. Vielä viime kaudella Lions teki yhteistyötä juniorijoukkueissa juurikin Trojansin kanssa, joten vastapuolella oli tuttuja pelikavereita. Tällä kertaa Knights onnistui tekemään pisteitä, mutta valitettavasti puolustus päästi niitä hieman enemmän. Lopputulos 60-18 ja täten Knightsin haaveet pudotuspeleistä jäivät kahden viimeisen ottelun varaan.

  Kolmannessa ottelussa Knight kävi Kotka Eaglesin vieraana. Nyt hyökkäys onnistui tekemään reilusti pisteitä ja samalla puolustus pysäytti kotkien lennon tarpeeksi tehokkaasti. Erittäin maukas 24-46 voitto Knightsille. Varmistaakseen pudotuspelipaikan Knightsin olisi voitettava viimeisessä ottelussaan Kouvola Indians. Viime torstaina pelatussa ottelussa Knight latoi taululle vakuuttavan ja selkeän 44-8 voiton, ja eteni näin ollen pudotuspeleihin.

  Lopullista sijoitusta saatiin jännittää vielä lauantaina, kun Eagles ja Trojans pelasivat keskinäisen ottelunsa. Mikäli Eagles voittaisi, nousisi Knights sarjataulukossa toiseksi. Trojansin voittaessa sijoitus olisi kolmas. Panoksena ottelussa oli siis pudotuspelien kotiottelu Knightsille. Tiukan kamppailun voitto lopulta Trojans pistein 38-46.

  Täten Knightsin kausi jatkuu pudotuspeleissä juhannuksen jälkeisellä viikolla. Vastassa on Turku Trojans, ja vaikka he ovatkin selkeä ennakkosuosikki on Knightsilla tässä kaksi viikkoa aikaa valmistautua ja lähteä järjestämään itselleen finaalipaikkaa.

   

  Ville Montonen, Lohja Lionsin viestintävastaava

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)