asd
More

  Uutuustapahtuma APCON Finland kokoaa voimailu-, urheilu- ja wellness-lajit Messukeskukseen

  Messukeskus lanseeraa yhdessä Active Physique Events Oy:n kanssa oman tapahtuman voimailun, urheilun ja wellnessin harrastajille. Tulossa on pohjoismaisittain ainutlaatuinen, valtava, viihdyttävä ja runsaasti sisältöä tarjoava kokonaisuus yhdellä lipulla. APCON Finland järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

  APCON Finland yhdistää erilaiset fyysiset lajit saman katon alle, koettavaksi yhdessä tapahtumassa ja yhdellä lipulla. Tapahtuma inspiroi ja motivoi kaikenikäisiä, joita kiinnostaa liikkuminen ja fyysisen kunnon kohentaminen.

  Tapahtumassa kilpaillaan Strongman Champions Leaguessa, PCA Finlandin fitness ja bodybuilding -lajeissa, Rebel Open Throwdown -toiminnallisen harjoittelun RX-lajeissa, International Powerlifting Leaguen ja FPO:n yhteistyössä toteuttamassa Rebel Power -voimanostossa sekä Suomen Streetworkout Ry:n kilpailuissa. Strongman Champions League -kilpailu on osa virallista vuoden 2019 kilpailukiertuetta ja televisioidaan MTV:n kanavilla. Kyseessä on alan laajin kansainvälinen kilpailukiertue maailmassa.

  Ohjelmaan kuuluu Exhibition Cage -voimailunäytöksiä ja alan huippunimien luentoja ravitsemuksesta, wellnessistä ja fysiikkalajeista. Fyysisen kunnon kehittämisestä kiinnostunut saa tapahtumasta kaiken tarvitsemansa tiedon ja tuen sekä eri lajeissa tarvittavat varusteet ja asut.

  – Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme kumppaniksemme Messukeskuksen. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tarjoaa täydelliset puitteet ja rautaisen ammattitaidon suuren ja kokonaisvaltaisen tapahtuman järjestämiseen. Pohjoismaissa ei koskaan aikaisemmin ole nähty näin valtavaa, viihdyttävää ja runsaasti sisältöä tarjoavaa kokonaisuutta yhdellä lipulla, sanoo Active Physique Eventsin operatiivinen johtaja Niklas Wikblad.

  – Fitness ja wellness ovat megatrendejä, ja kiinnostus erilaisia kuntoilu- ja kilpailumahdollisuuksia kohtaan kasvaa jatkuvasti. Ala ansaitsee ehdottomasti Suomeen oman tapahtumansa. Tavoitteenamme on vastaavanlainen upea kokonaisuus kuin maailmalla tunnettu, superkansainvälinen Arnold Sports Festival ja BodyPower Englannissa, sanoo myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri Messukeskuksesta.

  APCON Finlandin kotisivut avataan kesän kuluessa. Myyntipaikkojen ja sponsorointinäkyvyyksien varaaminen tapahtumaan on jo käynnissä.

  Lisätietoja:

  Active Physique Events Oy, Niklas Wikblad, COO, [email protected], +358 50 585 1397. Messukeskus, Lumia Ankkuri, myyntiryhmäpäällikkö, [email protected], +358 50 3870 023.

  APCON Finland -tapahtuman myynti: [email protected]

  Ohjelmassa mukana olevien lajiliittojen kotisivuja:

  www.strongmancl.com

  www.pcafinland.com

  www.revelopen.info

  www.rebelpower.info

  www.suomenstreetworkout.fi

  www.powerlifting-ipl.com

  www.fpopowerlifting.net

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)