Suomalaiset eivät onnistuneet Latviassa

Tänään päättynyt Yonex Latvia International oli suomalaisittain valitettavan vaikea turnaus. Kisassa mittelöivät Suomesta maajoukkuepelaaja Iikka Heinon lisäksi Joonas Korhonen, Justus Kilpi, Jesper Paul, Heming Lin, Johanna Luostarinen, Nella Siilasmaa, Hanna Karkaus, Maija Krzywacki, Victor Lindahl ja Inalotta Suutarinen.

Iikka Heino / kuvaaja Joonas Puhakka

Suomalaisista vain Joonas Korhonen (ÖIF) ja Iikka Heino (ESB) etenivät lauantain peleihin. Joonas Korhosen kolmieräiseksi jännitysnäytelmäksi eskaloitunut ottelu tanskalaista Rasmus Messerschmidtia vastaan päättyi harmittavasti suomalaisen tappioon erin 21-11 16-21 21-16. Ottelu oli tappiosta huolimatta Joonas Korhoselta huipputaistelu. Korhonen on tällä hetkellä maailman rankingissa sijalla 306, kun Messerschmidt löytyy sijalta 196.

Iikka Heino voitti perjantaina avausottelussaan kazakhstanilasen Artur Nuyazovin lukemin 21-13 21-18. Lauantaina vastaan asettui ranskalainen Leo Rossi, joka vei ottelun suoraan kahdessa erässä 21-13 21-19.

– Pettymys on iso. Viime viikkoiset hyvät treenit ei valitettavasti edes vilahtanut Latviassa. Taistelin hyvin, ja yritin kaikkeni, että olisi voittanut, mutta mikään ei toiminut. Päätä pystyy ja treenille, Iikka Heino kommentoi Latviasta.

Kaikki suomalaisten ottelut ja tulokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)