More

  Säästöpankki on Salibandyn MM2020-kisojen yhteistyökumppani

  Helsingin MM2020-kisoista Suomi lähtee tavoittelemaan historiallista kolmatta perättäistä maailmanmestaruutta. Kuvassa suomalaisten kultajuhlintaa Prahasta joulukuulta 2018. Kuva: Salibandyliitto

  Säästöpankki on Suomen nopeimmin kasvavan ja kehittyvän joukkueurheilulaji salibandyn miesten MM2020-kisojen yhteistyökumppani. MM-kisat pelataan Helsingissä joulukuussa 2020.

  Salibandyn MM-kisat tulevat olemaan vuoden 2020 suurin kansainvälinen huippu-urheilutapahtuma Suomessa. Kisoihin osallistuu 16 maata ja kisojen katsojatavoitteena on ylittää 100 000 katsojaa. Suomi lähtee MM2020-kisoihin tavoittelemaan historiallista kolmatta perättäistä maailmanmestaruutta. Kisojen teema on ”More – Enemmän” ja tavoitteena on järjestää kaikkien aikojen kisat.

  Kisojen avulla halutaan edistää myös vähävaraisten lasten harrastusmahdollisuuksia sekä työntekijöiden liikkumisen lisäämistä. Kisat tekevät tiivistä yhteistyötä mm. Hope-yhdistyksen kanssa.

  ”MM-kisakumppanuus tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden olla mukana arvopohjaisessa hankkeessa. Säästöpankkiryhmän tehtävä on säilynyt samana jo lähes 200 vuotta. Säästöpankkiaatteen mukaisesti Säästöpankki edistää asiakkaiden taloudellista hyvinvointia, ja jaamme osan voittovaroistamme paikallisten yhteisöjen hyvinvointiin. Vuosikymmenten varrella olemme tukeneet muun muassa lapsiperheitä, helpottaneet vanhusten arkea ja edistäneet lasten ja nuorten harrastustoimintaa”, sanoo Säästöpankkiryhmän markkinointi- ja viestintäjohtaja Laine Spellman ja jatkaa:

  ”Myös säästöpankkilaisten innostus salibandyyn on suurta. Seuraava säästöpankkilaisten oma vuosittainen salibandyturnaus #SPSÄBÄ2019 järjestetään maaliskuun lopussa Turussa.”

  MM2020-kisasivut löytyvät osoitteessa www.wfchelsinki2020.fi.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)