More

  Perparim Hetemaj Ronaldosta: ”Pitkästä aikaa maailman paras pelaaja tulee Italiaan”

  Chievon pre seasonilta tavoitettu Perparim Hetemaj kommentoi Unibetille tuoreeltaan supertähti Cristiano Ronaldon siirtoa Juventukseen. Perpan mukaan Ronaldon siirto oli kova näyttö Juventukselta, ja mies uskoo portugalilaisen nostavan Serie A:n kiinnostusta merkittävästi sekä Italiassa että sen ulkopuolella. 

  Chievo Veronan kanssa kauteen valmistautuva Hetemaj ei uskonut ensimmäisiin Ronaldo-huhuihin. Kun ne voimistuivat ja keskustelu Italiassa lisääntyi, oli hänen mukaansa vain ajan kysymys, milloin siirto julkaistaisiin.

  – Onhan se hieno juttu tälle sarjalle, että pitkästä aikaa maailman paras pelaaja tulee Italiaan. Myös joukkuekavereiden kanssa nopeasti juteltiin, että se on jokaiselle ammattilaiselle hieno ja motivoiva juttu päästä pelaamaan tuon tasoista kaveria vastaan, Hetemaj kommentoi Unibetille.

  Hetemaj’lla on selkeä suosikkinsa Messi vai Ronaldo -keskustelussa. Perpa uskoo, että portugalilaisen maalitahti pysyy kovana myös Serie A:ssa.

  – Jos mua pyydetään valitsemaan Ronaldon ja Messin väliltä niin kyllä se Ronaldo on. Hän on todistanut tasonsa kahdessa isossa liigassa ja kansainvälisissä peleissä. Vaikka Serie A:ssa keskitytään puolustamiseen Espanjaa enemmän, uskon että sama meno jatkuu, mies linjaa.

  Hetemaj’n mukaan siirto oli kova näyttö peräti seitsemän Italian mestaruutta putkeen voittaneelta Juventukselta. Ronaldon palkka nousee Torinossa entistäkin kovempiin lukemiin, mutta Perpa ei usko sen olevan siirron taustalla.

  – Jos Ronaldo ajattelisi vain rahaa, ei hän tänne tulisi pelaamaan. Juventus on erittäin kilpailukykyinen joukkue, joka on ollut aika suvereeni Italiassa viime vuodet ja lähellä myös Mestarien liigan voittoa. Maailman parhaan pelaajan hankkiminen on kova näyttö siihen päälle. Ronaldo tulee hyvään joukkueeseen, josta hän haluaa tehdä vielä paremman.

  Hetemaj uskoo siirron tuovan hyvää virettä koko sarjalle.

  – Totta kai Juve on ollut maan suosituin joukkue ennenkin, mutta Ronaldon mukaantulo lisää taatusti ihmisten kiinnostusta koko sarjaa kohtaan ja tuo uusia faneja katsomoihin ympäri Italiaa. Myös muut joukkueet ovat vahvistuneet, eivätkä kesän pelaajasiirrot ole vielä tässä, kahden vuoden jatkosopimuksen Chievon kanssa tehnyt Hetemaj uskoo.

  Hetemaj on ehtinyt seurata sivusilmällä myös MM-kisojen jatkopelejä. Ranskan tuore MM-finaalipaikka ei ollut miehelle yllätys.

  – Uskoin ennen kisojen alkua Ranskan yltävän finaaliin. Pelaajamateriaali on niin kova, Hetemaj kommentoi.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)