test
More

  Lisää Valioliigaa suomalaisille jalkapallon ystäville – Valioliigan televisiointi varmistunut Viaplaylle vuoteen 2028 saakka

  Soccer Football – Premier League – Tottenham Hotspur v Norwich City – Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain – January 22, 2020 Norwich City’s Teemu Pukki celebrates scoring their first goal Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

  Nordic Entertainment Group (NENT Group), pohjoismaiden johtava suoratoistopalvelu, on varmistanut maailman johtavan jalkapallosarjan Valioliigan mediaoikeudet  yksinoikeudella Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan. Kuusivuotinen sopimus kestää vuodesta 2022 vuoteen 2028. NENT Groupilla on Valioliigan oikeudet myös tällä hetkellä, joten sopimus jatkuu katkeamattomana.

  NENT Groupin Viaplay-suoratoistopalvelu on johtava suoratoistopalvelu Pohjoismaiden alueella. NENT Groupiin kuuluu myös Viasatin maksu-tv kanavat sekä muissa Pohjoismaissa lukuisia vapaita tv-kanavia. NENT Group tarjoaa ennennäkemättömällä tavalla tämän yhden maailman seuratuimman urheilutapahtuman ensimmäistä kertaa kaikissa Pohjoismaissa.

  Suomessa Valioliiga on seuratuin kansainvälinen jalkapallosarja, ja sarjalla on pitkät perinteet myös Suomen televisiossa. Valioliigassa ovat esiintyneet vuosien saatossa lukuisat suomalaiset huippupelaajat: Sami Hyypiä, Jari Litmanen, Mikael Forssell, Antti Niemi ja monet muut. Tällä kaudella Teemu Pukin maalit Norwichin paidassa ovat herättäneet Suomalaisten erityishuomion. Uusi sopimus takaa, että suomalaiset tv-katsojat pääsevät jatkossakin seuraaman suosikkijoukkueitaan ja suosikkipelaajien laadukkaasti tuotettujen lähetysten välityksellä. Viaplaysta tulee entistä vahvemmin Englannin Valioliigan koti suomalaisille Valioliigan seuraajille seuraavaksi kahdeksaksi ja puoleksi vuodeksi.

  Anders Jensen, NENT Groupin presidentti ja toimitusjohtaja. ”Olen innoissani tästä uudesta ja pidennetystä sopimuksesta, joka taas jälleen kerran varmistaa NENT Groupin johtavan aseman Pohjoismaiden alueella. Valioliiga on urheilutarjontamme kulmakivi, ja Norjan lisääminen jo nyt oikeudet omaavien Ruotsin, Tanskan ja Suomen rinnalle, antaa meille vahvan perustan tämän mahtavan urheilusarjan kehittämisele. Meillä on todistetusti hieno historia maailmanluokan Valioliigatuotannon toteuttamisessa ja uskolliselle katsojakunnalle toimittamisessa. Urheilutiimimme ovat tulevina vuosina valmiita viemään tämän seuraavalle tasolle.”

  “Me välitämme jo laajan valikoiman eri urheilulajeja, mutta tämä on suuri virstanpylväs  urheilutuotantomme historiassa. Se, että Valioliiga on jälleen valinnut meidät pitkäaikaiseksi strategiseksi kumppaniksi, on meille suuri ylpeydenaihe. Yksinoikeudet neljällä markkinalla vuoteen 2028, tekevät NENT Groupista vahvemman kuin koskaan, ja olemme päättäväisiä vahvistamaan tätä asemaa yhä pidemmälle ja tuomaa urheilun ystäville yhä enemmän ja parempaa urheilutuotantoa tästä mielenkiintoisesta sarjasta.”

  Richard Masters, Valioliigan toimitusjohtaja: “ Meillä on hieno ja historiallinen suhde pohjoismaisen alueen fanien kanssa ja meitä ilahduttaa että Nordic Entertainment Group on jälleen kerran panostanut Valioliigan lähetysoikeuksiin. Heidän korkealaatuisen tuotannon ja modernin teknologiansa vuoksi olemme luottavaisia, että tämän kuuden vuoden sopimuksen aikana he tulevat tekemään parasta Valioliigasisältöä intohimoisille kannattajillemme koko alueella.”

  Valioliigaoikeudet pohjoismaisella alueella ovat ensimmäiset missään myydyt oikeudet sopimuskaudelle, joka alkaa kaudesta 2022/2023.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)