test
More

  HUU-TV: Hradecky kertoo huippusiirrostaan

  Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky on iloinen päästessään entistä ammattimaisempaan joukkueeseen Saksan Bundesliigassa. Suomalaisvahti solmi hiljattain viiden vuoden sopimuksen Bayer Leverkuseniin.

  Leverkusenissa pelaa myös Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo. Hradeckyn mielestä olisi mainiota, jos kaksi suomalaispelaajaa edustaisi joukkuetta samaan aikaan. Pohjanpalon seurakuvioita ”Luke” ei kuitenkaan sen tarkemmin halunnut arvailla.

  – En voi kommentoida Jollen tilannetta. Hänellä sopimus jatkuu, mutta olisihan se hienoa saada tällainen samanlainen suomalainen mafia sinne, niin kuin Kööpenhaminassa (Bröndby) oli Teemun (Pukki) kanssa, Hradecky nauroi Huu-tv:n haastattelussa .

  28-vuotias, kolme viime kautta Eintracht Frankfurtissa Bundesliigassa torjunut molari on tyytyväinen päästessään Leverkusenin kaltaiseen vahvaan organisaatioon.

  – Hienoa päästä sellaiseen joukkueeseen, mikä on vielä ammattimaisempi, olosuhteet ovat paremmat, arki on varmasti laadukkaampaa ja he pelaavat europelejä.

  – Pitkä sopimus, mikä varmasti kertoo, että he uskovat meikäläiseen. Minusta ihan täydellinen seuraava askel eteenpäin.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)