test
More

  Mielen ja kehon toiminnallisuus, yhtä kuin työkyvyn jatkuvuus, tehokkuus ja mielekkyys

  Pilates ja SPS (Spiraalistabilaatio) ovat molemmat loistavia menetelmiä ylläpitämään hyvää työkykyä ja ennaltaehkäisemään erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia. Liikunta virkistää sekä mieltä että kehoa ja auttaa jaksamaan työkiireiden keskellä. Kun kehontuntemus ja -hallinta paranevat, myös hyvän työasennon löytyminen käy vaivattomammin.

  • Urheilijat ja aktiiviliikkujat hyötyvät myös Pilates ja Spiraalistabilaatio -harjoittelusta. Molemmat lajit kehittävät tehokkaasti lihastasapainoa, kehonhallintaa ja -tuntemusta. Toimivat näin erinomaisena tukena omalle lajille.
  • Esimerkkinä, ratsastusta harrastavat asiakkaamme ovat tunteneet kehittyneensä huimia askelia omassa lajissaan, Pilateksen ja SPS:n myötä.

  Kun keho on vahva, joustava, hyvin hallittu ja koordinoitu, voidaan paremmin ennaltaehkäistä erilaisia rasitus- ja liikuntavammoja. Pilateksella ja SPS:lla voidaan myös palauttaa ja tasapainottaa kehoon jo syntynyttä toispuoleisuutta.

  Yhteys vain [email protected] ja rakennetaan teidän tarpeisiinne sopiva paketti. Tarjoukset voidaan tehdä tunniksi, sarjaksi tai pidempi aikaiseksi´kin

  www.monitaitoinen.fi

  Monitaitonen Kin Oy
  Tietolantie 1, 08700, Lohja

  www.monitaitoinen.fi
  Monitaitoinen / Verkkokauppa
  Facebook / MonitaitoinenKin
  Monitaitoinen / KehonHuoltoVintti

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)