More

  Mielen ja kehon toiminnallisuus, yhtä kuin työkyvyn jatkuvuus, tehokkuus ja mielekkyys

  Pilates ja SPS (Spiraalistabilaatio) ovat molemmat loistavia menetelmiä ylläpitämään hyvää työkykyä ja ennaltaehkäisemään erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia. Liikunta virkistää sekä mieltä että kehoa ja auttaa jaksamaan työkiireiden keskellä. Kun kehontuntemus ja -hallinta paranevat, myös hyvän työasennon löytyminen käy vaivattomammin.

  • Urheilijat ja aktiiviliikkujat hyötyvät myös Pilates ja Spiraalistabilaatio -harjoittelusta. Molemmat lajit kehittävät tehokkaasti lihastasapainoa, kehonhallintaa ja -tuntemusta. Toimivat näin erinomaisena tukena omalle lajille.
  • Esimerkkinä, ratsastusta harrastavat asiakkaamme ovat tunteneet kehittyneensä huimia askelia omassa lajissaan, Pilateksen ja SPS:n myötä.

  Kun keho on vahva, joustava, hyvin hallittu ja koordinoitu, voidaan paremmin ennaltaehkäistä erilaisia rasitus- ja liikuntavammoja. Pilateksella ja SPS:lla voidaan myös palauttaa ja tasapainottaa kehoon jo syntynyttä toispuoleisuutta.

  Yhteys vain [email protected] ja rakennetaan teidän tarpeisiinne sopiva paketti. Tarjoukset voidaan tehdä tunniksi, sarjaksi tai pidempi aikaiseksi´kin

  www.monitaitoinen.fi

  Monitaitonen Kin Oy
  Tietolantie 1, 08700, Lohja

  www.monitaitoinen.fi
  Monitaitoinen / Verkkokauppa
  Facebook / MonitaitoinenKin
  Monitaitoinen / KehonHuoltoVintti

  Related articles

  Comments

  JÄTÄ VASTAUS

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)