asd
More

  Lohjalaiselle kaksi Ranking kultaa

  Naam Suomalainen Mudosta, osallistui kauden toisiin ranking-kilpailuihin Porissa 7.4.

  Kuva: Jyrki Jalonen

  Juniori tyttöjen finaalissa Naam Suomalainen pisteillä 7,01 otti kultaa selkein piste-eroin toiseksi tulleeseen Patricia Uuskoskeen joka sai 5,88 pistettä.

  Toinen kulta tuli parisarjassa Mico Knutsson kanssa pisteillä 6,84. Toiseksi tulivat Riuttala Helmi ja Järvenpää Joonas Porista, jotka saivat 6,42 pistettä.

  Kilpailun ranking sarjoissa olivat myös Lohjan Taekwondoseurasta Elvi Ollila ja Aino Kangasmaa. He eivät selvinneet finaalikierrokselle viiden parhaan joukkoon.

  Myös harrastajasarjoissa oli kilpailijoita ja sinivöisten miesten sarjassa Tomi Turunen tuli hopealle kuten Enna Turunen myös hopealle sinivöisten naisten sarjassa.

  Taekwondossa järjestetään vuoden aikana 5 ranking kilpailua sekä SM-kilpailut, josta saa ranking pisteet tuplana. Ranking kilpailujen yhteydessä on myös harrastajien ja lasten sarjoja. Vuoden lopussa palkitaan jokaisen ranking-sarjan voittajat. Naam on voittanut kaikissa ranking kilpailuissa osallistumissaan sarjoissa kultaa tänä vuonna.

  Lauantain kilpailujen jälkeen oli vielä koko sunnuntain kestävä maajoukkueen avoin leiri, ja siellä lähes 6 tuntia harjoituksia. Naam oli viikonlopun päätteeksi väsynyt mutta tyytyväisen oloinen. Kovat ovat tavoitteet, ja sen mukaan on harjoiteltava. Naam päättää itse harjoittelustaan hyvin pitkälle. Eli oman tuntemuksen mukaan mennään. Harjoitusohjelmia sovellamme täysin yksilöllisesti ja vapaapäivätkin menevät sen mukaan, ettei tulisi mitään liikarasituksia matkan varrella. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö harjoitus olisi kovaa. Keskitymme laatuun ja pitkäjänteiseen kehittymiseen. Ei pikavoittoihin, kertoo Vesa Suomalainen, joka on Naam isä, ja henkilökohtainen valmentaja.

  Naam täyttää tänä vuonna 16-vuotta ja hänen päätähtäin on MM-kilpailut marraskuussa Taipeissa. Siellä kilpailevat maailman parhaat yli 100 kilpailijaa joka sarjassa. Vain yksi kilpailija pääsee maataan edustamaan. Päästessään sinne, Naam osallistuu alle 18-vuotiaitten sarjaan. Sinne pääsy edellyttää kuitenkin vielä monia onnistumisia kesään mennessä niin kilpailusuorituksina, kuin sponsoroiden löytymisenäkin. Myös hyvä terveys on edellytyksenä, eikä loukkaantumisille löydy enää tässä vaiheessa paljoa tilaa.

  Mudo ry on Lohjalla toimiva voittoa tavoittelematon urheiluseura, jossa harjoitellaan Taekwondoa monipuolisesti kaikenikäisten kanssa. Harjoittelemme liikunnan ilosta, itsemme kehittämiseksi, hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa pysymisen vuoksi, osalla tavoitteena kilpaileminen ja joillakin ihan huippu-urheilu. Harjoituksissa haluamme, että kaikilla on pilke silmäkulmassa ja oma into harjoitella mukana.

  Taekwondo on olympialaji, joka tarjoaa kansainvälisestä kilpaurheilusta kiinnostuneille lähes rajattomat kehitysmahdollisuudet. Taekwondo on samalla myös perinteinen kamppailulaji, itsepuolustuslaji ja kuntoliikuntamuoto. Laji tarjoaa erittäin monipuolisen ja haastavan harrastuksen, jota kaiken ikäiset voivat harjoitella omien tavoitteiden ja kiinnostuksen mukaisesti. Taekwondossa on neljä osa-aluetta: ottelu, liikesarjat, itsepuolustus ja murskaus.

   

  MUDO ry

  = = = found us = = contact us = = found us = = contact us = = =

  MUDO ry    www.mudo.fi

  SÄHKÖPOSTI   [email protected]

  FACEBOOK   https://www.facebook.com/MUDOLohja

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)