More

  Beach Taekwondon MM-kilpailut – Triplasti maailmanmestaruuksia Suomeen

  Suomen pieni, mutta iskukykyinen joukkue saavutti Beach Taekwondon MM-kilpailujen avauspäivänä kaksi pronssimitalia liikesarjoista. Tämän päiväinen tuloslista näyttää vieläkin kirkkaammalta, kun Suomi saavutti lisäksi kolme maailmanmestaruutta sekä yhden MM-pronssin.

  Nea Säynäjoki kamppaili kolmanneksi naisten U30 individual-sarjassa. Ensimmäistä kertaa kansainvälisessä turnauksessa parisarjassa edustaneet moninkertainen arvokilpailumitalisti Frans Salmi ja hänen kokemattomampi, mutta nopeasti tiensä maajoukkueeseen raivannut Linda Räkköläinen ottivat niin ikään pronssia U30 pairs-parisarjassa. Säynäjoki edustaa Tampereen Kumgang Taekwondoa, Salmi Turun Budokwai Taekwondoa ja Räkköläinen Helsingin itsepuolustuskoulua.

  Hetki sitten päättyneen kilpailupäivän päätteeksi korkeimmalle korokkeelle nousivat Frans Salmi U30 individual-sarjassa, Christian Kamphuis U30 individual Freestyle-sarjassa sekä Frans Salmi, Olli Siltanen ja Christian Kamphuis O17 teams-ryhmäsarjassa. Ryhmä kirkasti siten kerralla viimevuotisen Beach MM-pronssinsa. Mitaleille ylsi myös nuori Daniel Halonen saavuttaen pronssia U17 individual Freestyle-sarjassa. Siltanen ja Salmi edustavat Turun Budokwai Taekwondoa, Kamphuis Helsingin Taekwondourheilijat 2011-seuraa ja Halonen Porin Taekwondoseuraa.

  Kokonaistulokset:

  Kultaa

  Frans Salmi, U30 individual male

  Frans Salmi, Olli Siltanen ja Christian Kamphui, O17 teams male

  Christian Kamphuis, U30 individual male Freestyle

   

  Pronssia

  Nea Säynäjoki, U30 individual female

  Daniel Halonen, U17 individual male Freestyle

   

  Jaetulla 5:llä sijalla

  Olli Siltanen, U30 individual male

  Linda Räkköläinen, U30 individual female

   

  Jaetulla 9:llä sijalla

  Daniel Halonen, U17 individual male

  Christian Kamphuis, U30 individual male

   

  Järjestyksessään toiset Beach Taekwondon MM-kilpailut käydään 25.-28.4.2018. Beach Taekwondon MM-kilpailuissa käydään liikesarjojen sekä Freestyle-liikesarjojen yksilö-, pari- ja ryhmäsarjat eri ikäluokissa.

  Liikesarjakilpailuissa urheilijat esittävät ennalta määrättyjä liikesarjoja. Arvostelutuomarit arvioivat esitysten teknistä puhtautta ja esityksen uskottavuutta. Liikesarjoissa kilpaillaan myös freestyle-sarjoissa, joissa kilpailijat kehittävät itse esitettävän liikesarjan, joka sisältää taekwondotekniikoita ja akrobatiaa. Freestyle-liikesarjaan on määritelty pakollisia tekniikoita ja osioita, jotka on oltava esityksessä mukana.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)