test
More

  Estonian Open ohi – Kaisti ja Suutarinen parhaat suomalaiset

  Tallinnan kisassa oli mukana lähes 30 suomalaispelaajaa, heistä viimeiset mohikaanit olivat sekanelinpelipari Anton Kaisti ja Inalotta Suutarinen, jotka etenivät semifinaaliin saakka. 

  YONEX Estonian International 2019
  10.-13.1.2019, Tallinna, Viro
  International series
  Palkintosumma 10 000 USD

  Suomalaiset taistelivat lauantain puolivälieriin kolmessa pelimuodossa. Kalle Koljonen miesten kaksinpelissä, Mathilda Lindhom ja Jenny Nyström naisten nelinpelissä ja Anton Kaisti ja Inalotta Suutarinen sekanelinpelissä. Tiukkojen pelien jälkeen iltapäivän semifinaaleihin eteni vain mixtipari.

  -Aamun kvartseissa kaikilla suomalaisilla oli pahat vastustajat. Kalle pelasi ihan ok matsin, vaikka hänelle tulikin kyllä aika paljon virheitä. Jenny ja Tilda pelasivat erittäin hyvän ottelun, vaikka ykkössijoitetut vastustajat olivatkin tänään huomattavasti parempia, päävalmentaja Anu Nieminen kommentoi.

  -Antonin ja Inalotan puoliväerän matsi oli tosi hyvä, vaikka molemmissa erissä alut lähti huonosti liikkeelle. He paransivat kuitenkin koko ajan ja pelasivat kurinalaisesti sitä taktiikkaa, mistä oltiin puhuttu, joten venäläiset eivät päässeet pelaamaan omaa peliään juuri lainkaan.

  -Mielestäni Antonin ja Inalotan valmistautuminen semifinaaliin ei ollut riittävä. Pelissä jäätiin englantilaisen junan alle. Vastustaja oli selkeästi paremmin hereillä alusta asti. Etenkin syöttötilanteissa he olivat huomattavasti parempia. Meillä tuli muutenkin todella paljon helppoja virheitä pelissä. Toisen erän lopussa Anton ja Inalotta alkoivat vähän haastamaan vastustajia, mutta se tapahtui aivan liian myöhään, Anu Nieminen jatkaa.

  Kisassa mukana oli koko maajoukkue ja Tokyo Team, Airi Mikkelää lukuunottamatta.

  -Semifinaalipaikka pitäisi olla vakio Series-tason kisassa heille kaikille, vaikka täällä olikin nyt hyviä pelaajia aika paljon. Siihen suhteutettuna en voi olla kovin tyytyväinen tähän tulokseen kokonaisuutena, hän päättää.

   Kaikki ottelut ja tulokset

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)