test
More

  TOP 5 – Parhaat joululahjat Polarilta

  Polarin syke- ja aktiivisuusmittarit pitävät pintansa joulun odotetuimpina lahjoina. Maailmanlaajuinen tutkimus vuoden 2019 suurimmista fitnesstrendeistä paljastaa, ettei ensimmäisellä sijalla komeilevan puettavan teknologian suosio ole todellakaan hiipumassa.

  Tänä vuonna Polarin uutuuskellojen ominaisuuksissa on keskitytty etenkin palautumisen ja harjoituskuormituksen seurantaan. Tavoitteena on auttaa löytämään mahdollisimman hyvä tasapaino levon ja harjoittelun välillä. Totuttuun tapaan kaikki kellot myös mittaavat sykkeen suoraan ranteesta ja seuraavat unta.

  Listasimme eri hintapisteiden ja erilaisten lahjansaajien tarpeisiin sopivat toivelahjat:

  Vain parasta ­– Polar Vantage V

  Kauan odotettu Polarin uusi lippulaivatuote Polar Vantage V on jokaisen oman elämänsä huippu-urheilijan toivelistalla. Ultrapitkä akunkesto, entistä tarkempi rannesykkeenmittaus, maailman ensimmäinen juoksutehon mittaus ranteesta sekä edistykselliset palautumisominaisuudet premium-paketissa.

  Huippu-urheiluun kohtuuhinnalla – Polar Vantage M

  Isoveljeään hieman riisutumpi versio Polar Vantage M on syksyn toinen uutuustuote. Sen harjoitusominaisuudet sopivat huippu-urheilijallekin samalla kun tyylikäs ulkonäkö, keveys ja vaihdettavat rannekkeet miellyttävät tyylistään tarkkaa lahjansaajaa.

  Huippulaatua pienemmällä budjetilla – Polar M430

  Polar M430 jatkaa kaikkien aikojen suosituimman Polarin mittarin tarinaa. Sporttisessa paketissa on kaikki tavoitteellisen urheilijan toiveominaisuudet yhdistettynä edistykselliseen aktiivisuuden ja unen seurantaan.

  Kannustaja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – Polar A370

  Ohut ja tyylikäs Polar A370 seuraa kokonaisvaltaisesti käyttäjänsä päivittäistä aktiivisuutta, sykettä, unta ja liikuntasuorituksia. Helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä on kruunattu selkeällä värikosketusnäytöllä. Paljon lenkkeilevän lahjansaajan täytyy muistaa pitää puhelin mukana saadakseen tarkat matka- ja nopeustiedot.

  Edullinen vaihtoehto – Polar H10 ja Polar OH1 -sykesensorit

  Kaikki Polarin mittarit ovat yhdistettävissä perinteiseen rinnan ympärille kiinnitettävään sykevyöhön sekä uudenlaiseen käsivarren ympärille kiinnitettävään optiseen sykesensoriin. Sensoreita suositellaan käytettäväksi, mikäli halutaan rannesykkeenmittausta tarkempi tulos. Sensorit toimivat myös puhelimen kanssa itsenäisinä sykemittareina, jolloin rannelaitetta ei tarvita. Pukinkonttiin voi myös valita pelkän värillisen kiinnityshihnan piristämään treenejä, mikäli itse sensori lahjansaajalta jo löytyy.

  Polar 
  Vuonna 1977 perustettu Polar Electro kehitti ensimmäisen langattoman sykemittarin. Siitä lähtien Polar on ollut johtava sykemittareiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja ihmisen fysiologian ja suorituskyvyn syvällisen ymmärryksen ansiosta. Läheinen yhteistyö urheiluinstituuttien ja alan muiden toimijoiden kanssa on tehnyt yrityksestä laajasti tunnetun edelläkävijän sykemittareiden sekä sykkeeseen perustuvien harjoitteluratkaisujen parissa.

  Polar Electro Oy:n pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yritys toimii kansainvälisesti yli 80 maassa ja sen tuotteita myydään yli 35 000 myyntipisteessä maailmanlaajuisesti. Polar Electro Finland Oy, Polar Electro Oy:n tytäryhtiö, tarjoaa asiakkailleen myynnin, markkinoinnin, jakelun ja jälkimarkkinoinnin tukea Suomessa. Polar Electro Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee Espoossa.

  Palkitut Polar-harjoitustietokoneet ovat markkinoiden suosituimpia ympäri maailmaa. Nähdäksesi kuinka tuotteemme ja palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan harjoitustavoitteesi ja kuinka voit tehdä omasta kuntoilustasi menestystarinan, lue lisää www.polar.com/fi

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)