Tanssistudio Funkalle tunnustusta

Tanssistudio Funka kilpaili sunnuntaina 8.4.2018 Estradi-tanssikilpailussa Helsingissä. Teokset On the Run ja Clap Your Hands ansaitsivat kunnikirjat kilpailussa. Sunnuntain kilpailuun otti osaa 1000 tanssijaa ympäri suomea.

Teos On the Run sai kunniakirjan perusteluin energinen esitys. Tuomaristo kehui palautteessaan tanssijoiden hyviä piruetteja, energistä menoa, tasaista ryhmää, hyvää läsnäoloa, attitude asennon nilkkoja ja hienoja piruettimuunnoksia. Teoksen koreografina Teija Seppälä ja tanssijoina jazztanssin erikoiskoulutusluokka 2.

Teos Clap Your Hands sai kunniakirjan perusteluin iloinen ja rytmikäs esitys. Tuomaristo kehui palautteessaan tanssijoiden ihania hymyjä, pirteää ilmaisua ja tanssin iloa. Teoksen koreografina Susanna Lintukorpi ja tanssijoina jazztanssin erikoiskoulutusluokka 1.

-Esitykset menivät hyvin todella kovatasoisessa kilpailussa. Osallistujia oli valtavasti ja oli hienoa, että Funkan molemmat ryhmä erottuivat ja huomioitiin juuri iloisuudesta ja energisyydestä, Teija Seppälä ja Susanna Lintukorpi kertovat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)