More

  UnDosTresin tanssiryhmä Kajaanissa

  Tanssikoulu Un Dos Tresin flamencon EKR 1-tytöillä on takana antoisa tanssiviikonloppu Kajaanissa. Tytöt tanssivat tiensä kahdeksan muun ryhmän kanssa Kajaani Dance festivalin loppugaalaan ja Marja Rautakorven koreografia ”Don’t mess with me” palkittiin kunniakirjalla. Teos valittiin koreografiakatselmukseen videokarsinnan kautta. Videokarsintaan osallistui yhteensä 171 teosta, joista 42 valittiin mukaan tämän viikonlopun päätapahtumaan. 

  Flamencon erityiskoulutusryhmä 1 on tanssinut yhdessä keväästä 2011 lähtien, ja ryhmäläiset suorittavat taiteen perusopetuksen laajaa oppimäärää. Ryhmän opettajana on toiminut kevääseen 2018 asti koulumme perustaja Kirsi Kannas, jonka opetuksessa ryhmä on luonut vahvan pohjan flamencotaiteelle ja kiertänyt menestyksekkäästi eri puolella Suomea ja Italiassakin. Syksyllä 2018 ryhmän uutena opettajana aloitti tanssija-tanssinopettaja-koreografi Marja Rautakorpi, joka soveltaa flamencoa ajan henkeen perinteitä kunnioittaen.   

  Ryhmässä tanssivat: Mira Huuskonen, Kaisla Kaunisto, Mari Kilpeläinen, Iida-Maria Kopra, Jenna Lammi, Ava-Kristiina Muhonen, Roosa Pietilä, Eveliina Puttonen, Siiri Saikkonen, Saana Tarkki, Mya Thursting, Milka Tuomela, Randa Youssef.

  Kajaani Tanssii -tapahtumaa on järjestetty jo 27 vuoden ajan. Tapahtuma oli alkujaan paikallinen, josta se pian kasvoi valtakunnalliseksi ja tätä nykyä kansainväliseksi tanssitapahtumaksi. Yhteistyössä on voimaa. Kun on tahtoa toimia, asioita ja kehitystä tapahtuu. Vastaavaa monen yhteistyötahon tanssitapahtumaa ei löydy Suomesta.

  Yleisölle tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman ja puitteet. Ohjelmisto on monipuolinen iloisesta leikkimielisestä tanssista vakavampaan ja pohdiskelevaan tanssiin, kaikkia tanssinlajeja edustaen – yhtä kaikki taidolla ja tunteella. Tanssijajoukko on laaja -pienistä balleriinoista raudanlujiin ammattilaisiin.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)