More

  Lihashuollon tueksi Magnesium In Strong – uudessa kätevässä pakkauksessa

  Kotimaisen Fysiolinen Magnesium In Strong -magnesiumvoide on saanut uuden pakkauksen. Pumppupullon lisäksi Magnesium In Strong on nyt käytännöllisessä 90 g:n tuubissa, joka on helppo ottaa mukaan vaikkapa treenikassiin. Magnesium In Strong vähentää paikallisesti lihaskramppeja sekä lihasten jäykkyyttä ja kipeytymistä. Kosteuttava ja tahmaamaton voidepohja imeytyy hyvin ja hoitaa kuivaa ihoa, ja raikas eteerinen mentolin tuoksu on miellyttävä käytössä. Tuotetta jälleenmyyvät hyvin varustetut apteekit, tavaratalojen terveysosastot sekä terveys- ja hyvinvointikaupat. 

  Tehokas tuote kehon magnesiumpitoisuuden lisäämiseen

  Suomessa valmistettu Magnesium In Strong on magnesiumvoide kätevässä uudessa 90 g:n tuubissa ja 300 ml:n pumppupullossa. Erityisesti paljon liikkuvat voivat käyttää voidetta paikallisesti vähentämään lihaskramppeja tai lihasten jäykkyyttä. Se soveltuu myös kehon magnesiumpitoisuuden lisäämiseen erityisesti silloin, kun suun kautta otettava magnesiumtuote ärsyttää vatsaa tai magnesiumin imeytymisessä on häiriöitä. Magnesium In Strong -voidetta voi käyttää myös suun kautta otettavan magnesiumtuotteen rinnalla.

  Magnesium In Strong toimii transdermaalisesti eli magnesium imeytyy ihon läpi. Se on uusi, tehokas ja tutkittu kehon magnesiumpitoisuuden lisäämisen keino.* Lisäksi Fysioline on omassa tutkimuksessaan havainnut, että annostelemalla magnesiumia säännöllisesti iholle Magnesium In Strong -voiteella, saavutetaan veren vastaavaa magnesiumpitoisuus kuin kerta-annostelulla magnesiumsitraattiravintolisävalmisteella.

  Magnesium on kehon yksi tärkeimmistä kivennäisaineista

  Magnesium on tärkeä kivennäisaine, joka on mukana noin 300:ssa elimistömme reaktiossa. Se edistää muun muassa lihasten toimintaa, edesauttaa energia-aineenvaihduntaa ja on luuston ja hampaiden rakennuspalikka. Lisäksi magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Magnesiumia tarvitaan muodostamaan proteiineja, jotka ovat avainasemassa lihasten rakentamisen ja säilymisen kannalta. Se voi myös ehkäistä lihaskramppeja.

  Kehon magnesiumista yli puolet on varastoituneena luustoon ja hampaisiin, loput ovat soluissa. Ikääntyvillä magnesiumin merkitys kasvaa, sillä munuaisten toiminta alkaa heiketä viidenkymmenen ikävuoden jälkeen. Lisäksi magnesiumin puutosta voi ilmetä diabeetikoilla huonon sokeritasapainon aiheuttaman lisääntyneen virtsanerityksen vuoksi. Magnesiumin puutosta voi aiheuttaa myös nesteenpoistolääkkeiden käyttö.

  Tuotetiedot:

  Magnesium In Strong, 90 g, hinta noin 7,80 euroa.
  Käyttöohje: Voidetta hierotaan 10–15 cm 2–3 kertaa päivässä lihasjännityksen helpotukseen esimerkiksi pohkeissa. 4–5 cm Magnesium In Strong tuotetta sisältää 10 mg magnesiumia.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)