More

  ELIXIAn uutuustunti, Rock the Bike, tuo bileet pyörän päälle

  Tätä on odotettu – ELIXIA tuo Suomeen maailmalla suuren suosion saaneen musiikin tahtiin koreografioidun pyöräilytunnin. Olemme etsineet väsymättä Suomen huikeimpia persoonia ja huippuesiintyjiä ohjaajamaan uutuustuntiamme, ja nyt olemme valmiit.

  Tätä lanseerausta ei kannata jättää kokematta – 8.10. alkaen ELIXIAn tuntitarjontaa piristää tajunnan räjäyttävä treeni, josta ei puutu rytmikästä musiikkia, sykkiviä valoja, innostavia koreografioita eikä varsinkaan asennetta – tunnet olosi rokkistaraksi pyörän päällä!

  Rock the Bike -tunti järjestetään valotehostein varustetussa Cycling-studiossa ja se sopii kaikille aiempaan treenikokemukseen katsomatta. Tunnilla käytetään myös käsipainoja tuomaan lisätehoja treeniin. Joten istu satulaan ja valmistaudu nauttimaan ennennäkemättömästä treenikokemuksesta – Let us ENTERTAIN you!

  Rock the Bike -tunti lanseerataan ELIXIA Sellossa 8.10.2018

  SATS ja ELIXIA yhdistyivät vuonna 2014 ja muodostivat johtavan kuntokeskusketjun, jonka visiona on vaikuttaa merkittävästi pohjoismaalaisten terveyteen ja elämänlaatuun.

  SATS- ja ELIXIA-kuntokeskukset tarjoavat modernia ja toiminnallista harjoittelua, personal trainingia ja ryhmäliikuntatunteja Suomen, Norjan ja Ruotsin suurimmissa kaupungeissa. Pyrimme myös auttamaan jäseniämme harjoittelemaan keskustemme ulkopuolella erilaisten digitaalisten työkalujen avulla. Olemme markkinoillamme aktiivisessa roolissa innovaatioiden kehittäjänä ja lanseeraamme jatkuvasti uusia liikuntamuotoja ja uusia digitaalisia työkaluja treenin tueksi.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)