test
More

  Kevään 2XU uutuus: MCS Cross Training

  Uusin MCS-mallistomme on kehitetty erityisesti kehoa monipuolisesti rasittavaan korkean intensiteetin toiminnalliseen harjoitteluun. MCS Cross Training –mallisto on jatkumoa juoksuun suunnitellulle MCS Run –mallistolle.

  MCS Cross Training -malliston tuotteet ovat tarkoitettu esimerkiksi HIIT-, CrossFit- tai Obstacle Course -harjoitteluun. Tuotteissa on otettu huomioon kehon monipuolinen ja kova rasitus tukemalla tärkeimpiä lihasryhmiä MCS-paneeleiden avulla.

  MCS (Muscle Containment Stamping) -paneelit ovat kankaan sisäpinnalla olevia elastisia tekstiilikuvioita, jotka mahdollistavat kompression tehon kohdentamisen tiettyihin lihaksiin. Paneelit ovat lisätty kankaaseen jälkikäteen ja ovat täysin erillinen ominaisuus. Paneelit voidaan lisätä kankaaseen juuri niille alueille, joille on eniten tarvetta, esimerkiksi lihaksien tai jänteiden tueksi. Erikseen kohdennettu kompressio lisää tukea tärkeimmille lihasryhmille ja estää tehokkaasti niiden väsymistä, heilahtelua ja kipeytymistä.

  Uutuutena MCS Cross Training -tuotteissa on paneelit pohkeiden sekä etureisien lisäksi pakarassa ja takareidessä. Trikoot ovat suunniteltu tukemaan alaraajoja kovan harjoittelun tuomilta lihasvammoilta estämällä lihasten heilahtelua ja aktivoiden verenkiertoa asteittaisen kompression avulla. Vahva kompressio myös parantaa liiketuntemusta sekä stabilisoi lihaksia.

  > Etu-ja takareiden paneelit keventävät jalkojen lihaksien kuormaa ponnistaessa ja juoksiessa.

  > Pakaralihaksen paneelit lisäävät kehon koordinaatiota ja stabilisoivat alaselkää sekä lantiota.

  > Pohkeen paneelit vähentävät mm. lihaskipuja harjoittelun jälkeen.

  MCS Cross Training -mallistoon kuuluu kompressiotrikoot, kompressiopaidat sekä calf guardit naisille ja miehille sekä kompressioshortsit miehille.

  Malliston kaikki tuotteet ovat saatavilla värissä musta/kulta sekä musta/musta. Materiaali: 72% Nylon, 28% Lycra

  Katso koko mallisto: https://www.2xu.fi/2xu-merkistä/mallistot/mcs

   

  Enjoy Sport on yksi urheilualan nopeimmin kasvavista yrityksistä teknisten urheiluvaatteiden saralla. Yritys tunnetaan parhaiten 2XU-kompressiovaatteista sekä 2XU:n märkäpuvuista ja triatlon-, juoksu- ja pyöräilyvaatteista. Kaikki ovat erittäin laadukkaita teknisiä treenivaatteita. 2XU-kompressiovaatteita pidetään maailmanlaajuisesti kompressioalan huippuina. Kompressiovaatteet on valmistettu laadukkaasta PWX-materiaalista, jonka asteittainen paine parantaa verenkiertoa ja vähentää lihasten värinää, mikä auttaa lihaksia rentoutumaan, parantaa kestävyyttä, nopeuttaa palautumista ja pienentää loukkaantumisriskiä. Vaatteet on tarkoitettu kaikenlaisille ihmisille sekä treenin aikana että sen jälkeen. Riippumatta siitä, harjoittelevatko he vähän vai paljon. Enjoy Sport on vakiintunut yritys, ja sitä johtavat omistautuneet, ammattitaitoiset ja asiakaskeskeiset ihmiset, jotka ovat lähtöisin suomalaisen huippu- tai kunto-urheilun parista.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)