test
More

  Voimistelun Suomi Gymnaestrada tuo Turkuun voimistelua, viihdettä ja liikuntamahdollisuuksia!

  Vajaan kahden viikon kuluttua käynnistyvä voimistelun suurtapahtuma Suomi Gymnaestrada tuo Turkuun tuhansia voimistelijoita ja valtavasti näkemistä, tekemistä ja koettavaa!

  Tässä tapahtumatietoja pähkinänkuoressa:

  – Tapahtumat keskittyvät Kupittaanpuistoon ja sen ympärillä sijaitseviin liikuntatiloihin. Tämän lisäksi Tuomiokirkkotorilla, Vähätorilla ja Kristiinankadun päässä on tapahtumalava ja ohjelmaa joka päivä.

  – Tapahtuma alkaa torstaina 7.6. Osallistujat ilmoittautuvat, majoittuvat ja tutustuvat tapahtuma-alueeseen puolesta päivästä eteenpäin. Tapahtumastartti on klo 18 Veritas Stadionin tuntumassa. Sieltä lähtee noin 8000 voimistelijan kulkue kohti Tuomiokirkkoa noin klo 18.30. Avajaiset jatkuvat artistiesityksillä Kupittaanpuistossa (Pete Parkkonen klo 21.30) ja Tuomiokirkolla (Alex Mattson klo 20).

  – Kupittaanpuistoon, Blombergin aukiolle, nousee Tapahtumatori ja iso esiintymislava, jossa on koko ajan toimintaa. Päiväsaikaan tarjolla on paljon voimistelua, mutta myös musiikkia, haastatteluja ja kilpailuja. Iltaisin lavalle nousee Suomen eturivin artisteja. Myös Tuomiokirkon lavalla esiintyy bändejä ja artisteja. Tapahtumatorilla on myös ravintolateltta ja myyntikojuja. Viihdeohjelmasta löydät lisää tietoa täältä.

  – Kaupunkilaisille on tarjolla valtavasti maksutonta tekemistä, näkemistä ja kokemista. Liikkumaan pääsee ilmaiseksi muun muassa yli 20 liikuntalajin toimintapuistossa ja voimistelun kokeilupisteillä Juissi-hallissa. Sekä toimintapuisto että voimistelun kokeilupisteet aukeavat heti torstaina 7.6. klo 12. Joka päivä on kaksi ilmaista puistojumppaa ja kuntoaan voi tulla kokeilemaan Powergym-alueelle. Lisää tietoa näistä mahdollisuuksista löytyy täältä.

  – Tapahtuma päättyy sunnuntaina 10.6. klo 13.30 alkavaan Tunne liike -päätösjuhlaan Veritas Stadionilla. Päätösjuhlassa stadionin nurmella on samaan aikaan parhaimmillaan lähes 5000 voimistelijaa. Tähän ja muihin maksullisiin näytöksiin ja kilpailuihin voi ostaa lipun Lippupisteen verkkokaupasta ja myyntipisteistä. Myös Tapahtumatorilta ja Tuomiokirkkotorilta voi ostaa lippuja. Maksullisista näytöksistä ja kilpailuista löydät lisää tietoa täältä.

  – Voimistelun Suomi Gymnaestradan aikana Kupittaanpuiston parkkipaikat eivät ole käytössä. Tämä koskee siis myös kaikkia Veritas Stadoinin vieressä olevia pysäköintipaikkoja. Tapahtumaan kannattaa tulla jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtumastartin yhteydessä järjestettävä kulkue aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä liikenteeseen torstaina 7.6. Uudenmaankadun keskustaan kulkevat kaistat Kupittaalta Tuomiokirkolle on suljettu liikenteeltä klo 18:30 – 19:30. Kulkue katkaisee myös Hämeenkadun liikenteen matkallaan Tuomiokirkolle.

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)