test
More

  Team Laineen jalkoihin jäänyt Barkov uhoaa: ”Voidaan antaa Winnipegin voittaa tämä peli, niin me voitetaan sitten tosipelit”

  Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat Helsingin ensimmäisessä NHL Global Series -pelissä tänä iltana, mutta joukkueidensa supertähdet Patrik Laine ja Aleksander Barkov ovat jo ehtineet ottaa toisistaan mittaa Hartwall-areenan jäällä. Kaksikko asettui vastakkain hieman erikoisemmassa EA SPORTS™ NHL 19™ -sessiossa, sillä peli heijastettiin Hartwall-areenan jäälle.

  Virtuaali-Jetsissä taituroivat Laineen lisäksi tubettaja/artisti Arttu Lindeman ja JVG-musiikkiduon Ville Galle, kun taas Barkov sai pantterijoukkueensa vahvistuksiksi Youtube-persoona Jaakko Parkkalin ja JVG:n Jare Brandin.

  Barkov: Jetsin voitto perustui rumille maaleille

  Alussa haparoinut Jets paransi loppua kohden ja otti lopulta voiton maalein 7-6, kiitos 46 sekuntia ennen loppua syntyneen voittomaalin. Laineella ja Barkovilla oli eriäviä mielipiteitä tuloksen oikeudenmukaisuudesta.

  Mielestäni olisimme ansainneet voiton. Vastustaja teki aika rumia maaleja, me tehtiin paljon hienompia. Toisaalta voidaan antaa Winnipegin voittaa tämä peli, niin me voitetaan sitten tosipelit”, Barkov analysoi virtuaalikohtaamista hienoinen virne huulillaan.

  Laine ei selityksiä niellyt.

  Selkeästi parempi joukkue voitti”, sanoi Laine, joka tosin ei ollut täysin tyytyväinen omaan suoritukseensa.

  Sain kiikaritehot ja teholukeman -2, joten toivottavasti oma meno ei jatku samanlaisena illan pelissä. Toisaalta jos joukkue voittaa, niin otan tuollaisetkin tilastot.”

  Tähdet tutustuivat toistensa psyykeeseen

  Yhtä mieltä kaksikko oli siitä, että videopelin pelaaminen löi sopivat alkutahdit Global Series -pelien totisemmalle vääntämiselle.

  Kyllähän tuossa aina käydään sellaista päänsisäistä sodankäyntiä, jossa haetaan asetelmia tosipeleihin. Kellään ei kuitenkaan tullut paha mieli herjasta, vaikka Barkovilta kyllä lähtee änärissä nopeasti pelihuumori, jos sitä vastaan pelaa paljon kiekon kanssa”, Laine pani merkille.

  Barkovin kuittaus on nopea:

  Videopelissä ei tarvitse oikein tehdä mitään, jotta pääsee Paten ihon alle. Mutta jäällä se onkin sitten vähän kovempi kaveri, joka meidän täytyy pitää pelin ulkopuolella ja jättää ilman laukaisumahdollisuuksia.”

  JVG ihasteli NHL-kaksikon kikkoja

  JVG, jonka ”Tarkenee”-kappale esiintyy EA SPORTS™ NHL 19™ -pelin virallisella soundtrackilla, pani merkille tähtikaksikon taidot myös virtuaaliänärissä.

  Jouduin välillä kysymään niiltä, että miten sä ton teit? Sieltä löytyi pari kikkaa, joita en itse osaa, esimerkiksi Pate veti koko ajan aika erikoisia yhden käden veivauksia. Pitää mennä himaan opiskelemaan mooveja”, Jare ihastelee.

  Kyllä sen huomasi, että Laine ja Barkov ovat pelanneet änäriä ja pelaavat vieläkin. Pelisilmästä on näissä uusissa NHL-peleissä suuri etu, koska ne ovat kehittyneet niin sikahyviksi. NHL 19:ää pelatessa pitää jo oikeesti tajuta lajista jotain. Ei riitä, että vain rämpyttää ohjainta”, Ville Galle lisää.

  NHL Global Series Helsinki -erikoisversiot Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin Hockey Ultimate Team -korteista ovat mukana EA SPORTS™ NHL 19™ -pelissä aikavälillä 31.10.–5.11.2018.

   

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)