test
More

    NHL Stanley Cup finaalit starttaavat ensi yönä Vegasista

    Ensi yönä käynnistyy kiekkokevään odotetuimmat finaalit, joiden voittaja joukkue pääsee nostamaan himottua Stanley Cup -maljaa. NHL Stanley Cup -finaaleissa vastakkain asettuvat ensimmäistä kauttaan NHL:ssä pelaava Vegas Golden Knights sekä Washington Capitals. Pelit näyttää suorana paikanpäältä Viasat Jääkiekko -kanava sekä Viaplay-palvelu

    ”Tarunhohtoinen NHL saa jälleen uuden luvun. Golden Knightsin tarina on ollut uskomaton, mutta ei pidä vähätellän lainkaan Capitalsin hienoa kautta. Edessä on intohimoiset finaalipelit!” lupaa Viasatin asiantuntija Ismo Lehkonen.

    ”Las Vegas ja Washington, kukaan missään ei osannut ennakoida tätä. Sama pätee alkaviin finaaleihin, ennakkosuosikkia ei ole. Vegasin historiallinen kausi menee joka tapauksessa isoilla kirjaimilla NHL-historiaan. Ovechkin, Stanley Cup voittaja? Voi olla”, kuvailee lähtöasetelmia selostaja Antti Mäkinen.

    Stanley Cup -finaalipelit ovat katsottavissa suorina lähetyksinä Viasat Jääkiekko -kanavalla sekä Viaplayssa. Ja jos yövalvominen ei sovi aikatauluihin on ottelut katsottavissa Viasatilla seuraavana päivänä useampana uusintana sekä Viaplayssa 48 tunnin ajan. Kaikki ottelut selostetaan paikan päältä Pohjois-Amerikasta Antti Mäkisen ja Ismo Lehkosen toimesta.

    Live-otteluiden aikataulut (lähetys alkaa): 

    1. ottelu: maanantaina 28.5. klo 3:00
    2. ottelu: keskiviikkona 30.5. klo 3:00
    3. ottelu: lauantaina 2.6. klo 2:45
    4. ottelu: maanantaina 4.6. klo 2:45
    5. ottelu: torstaina 7.6.* klo 2:45
    6. ottelu: sunnuntaina 10.6.* klo 2:45
    7. ottelu: keskiviikkona 13.6.* klo 2:45

    *Pelit 5-7 tarvittaessa

     

    Seuraa myös netissä ja somekanavissa 

    Live-otteluiden lisäksi paikan päältä tehdään runsaasti haastatteluja ja oheisohjelmia, joita on mahdollista seurata myös ilmaisen Viafree-palvelun ja Viasatin ja Viaplayn sometilien kautta. Mm. suurta suosiota osakseen saaneet Mäkisen ja Lehkosen livelähetykset Viasat Urheilun FB-sivuilla tulevat olemaan tarjolla tälläkin kertaa. Liveä on luvassa jokaisena otteluyötä edeltävänä iltana n. klo 19:00 Suomen aikaa.

     

    Stanley Cup: finaalispesiaali -ohjelma

    Viasatin studioisäntä Iiro Harjula matkustaa paikanpäälle selvittämään minkälainen ilmiö on Stanley Cupin finaalit ja miten se sitä isännöivissä kaupungeissa näyttäytyy. Tämä makasiini-ohjelma nähdään Viasat Jääkiekolla ja Viaplayssa finaalien välisinä päivinä. Ensimmäinen jakso nähtävissä maanantaina 4.6. klo 21:00.

    Related articles

    Comments

    Share article

    uUTISET

    error

    Enjoy this blog? Please spread the word :)