More

  Talviurheilu – varustaudu parempiin suorituksiin

  Lumi on peittänyt paikoin maan muuttaen maiseman kauniiksi ja tuoden mukanaan uusia luontoelämys- ja ulkourheilumahdollisuuksia. Laskettelua, telemark-hiihtoa, jääkiipeilyä, vaellusta, luistelua tai koiravaljakkoajelua. Vaihtoehtoja on paljon, ja oikeilla varusteilla voit tarttua kaikkiin haasteisiin.

  Talvitrio varmistaa turvallisen ja kätevän nesteytyksen

  Jäät kuuluvat vuorille, eivät nesteytysjärjestelmään. Varmista, että juot riittävästi ja huolehdit nestetasapainostasi myös talviurheilun aikana.

  Hydrapakin VELOCITY IT 1,5 l ja ULTRAFLASK IT 500 ovat superkätevät ottaa mukaan, ja eristyksensä ansiosta ne kestävät myös matalia lämpötiloja. Pehmeät juomasäiliöt vievät sitä vähemmän tilaa, mitä enemmän juot. Koska pullot ovat pehmeitä, ne eivät muodosta turvallisuusriskiä kaatumistilanteissa, eivätkä esimerkiksi riko kylkiluita.

  Arctic fusion tube kit on reilusti vaahtoeristetty letku, joka kiinnitetään pikaliittimellä Hydrapak-juomasäiliöön. Suukappaleen suojus ehkäisee järjestelmän jäätymistä.

  Laskettelumonot fantastisiin rinnepäiviin!

  Suosittelemme lämpimästi SCARPAn maailmanluokan monovalikoimaan tutustumista, mikäli olet yhtä innokas laskettelija kuin me. Maestrale RS tarjoaa maksimaalista suorituskykyä ja parempaa liikekontrollia lasketteluun. Mono on korkealuokkaista materiaalia ja perustuu teknologiaan, joka tekee rinteen noususta helpompaa. Ainutlaatuinen ja kevyt mono vapaalaskuun!


  Jalat lämpiminä

  Lämpimät jalat ovat useimmista talviurheilulajeista nauttimisen edellytys, ja Darn Tough -sukat ovat nimensä veroiset. Sukat valmistetaan Vermontissa, ja niistä on saatavana erilaisia malleja moniin eri tarpeisiin – tarvitsitpa sitten joustavan, hengittävän, lämpimän tai jalan herkimpiä osia suojaavan mallin. Darn Tough tunnetaan teknisistä yksityiskohdistaan, korkeasta laadustaan ja ”Guarantee for life” -motostaan. Lue alta lisää muutamista heidän laskettelusukistaan.

  Laskettelusukista on saatavana kaksi eripaksuista mallia. Valitse RFL OTC Ultralight, jos haluat viileät ja joustavat laskettelusukat. Miksi et panostaisi teknisiin sukkiin, joissa on myös erityinen kuvio? Valintasi on Mama Bear OTC Cushion. Vaimennuksen ja karhuäidin kasvoissa olevan kevyen säärituen ansiosta sukat auttavat suoriutumaan koko päivän laskettelurinteissä. Sukat tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta, kestävyyttä ja istuvuutta vaativaan makuun.

  Jos haluat erittäin paksut laskettelusukat, valintasi on Function 5 OTC Padded cushion. Erityinen toppaus antaa jalalle suojaa ja vaimennusta, ja tekee sukkamallista erityisen mukavan.

  Vinkkiemme avulla pystyt parempiin suorituksiin ja voit nauttia enemmän talviurheilusta. Mukavia talviliikuntahetkiä!

  Haluatko lisätietoa tuotteista? Käy roswi.fi-sivustossa

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)