test
More

  Bellatorin paluu Eurooppaan suorana MTV:llä – Tänä vuonna luvassa vähintään kuusi Euroopan iltaa

  Vapaaotteluorganisaatio Bellator rantautuu tulevana lauantaina Iso-Britannian Newcastleen. Mielenkiintoisen otteluillan päätähtenä nähdään kevytsarjan konkari Patricky ”Pitbull” Freire, joka saa vastaansa Bellator-debyyttinsä tekevän entisen BAMMA-mestarin Ryan Scopen. MTV (Music Television) näyttää illan kamppailut suorana lähetyksenä suomalaiskatsojille. Bellator-pomojen mukaan myös Pohjoismaissa järjestettävät tapahtumat ovat promootion suunnitelmissa.

  Entinen BAMMA-mestari Scope (11–1) joutuu heti todelliseen testiin Bellatorissa, kun vastaan asettuu kevytsarjan konkari Patricky “Pitbull” Freire (20–8). Yhteensä Bellator Newcastle -illassa nähdään 16 kamppailua, ja MTV näyttää kaikki huippukamppailut suorana lähetyksenä suomalaiskatsojille. Lähetys alkaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello 00.00.

  – Bellator Newcastlessa on tarjolla todella pätevä kortti. Se on täynnä kovia paikallisia nimiä, kirsikkana kakun päällä Bellator-tähti Patricky ”Pitbull” Freire. Ilta on lisäksi ensimmäinen Bellatorin uudessa ”European Seriesissä”, jonka ideana on tuoda Bellator-brändi tv-tuotantoineen ja puitteineen Eurooppaan, joten tästä tulee todella mielenkiintoista, vapaaotteluasiantuntija Jami Kuparinen kommentoi MTV:lle Bellatorin lehdistötilaisuuden jäljiltä. 

  Illan aikana ottelukortilla nähdään myös erittäin mielenkiintoinen Newcastlen oma ottelija, The Geordie Shore -realitysarjasta vapaaotteluammattilaiseksi ponnistanut Aaron Chalmers (4–0). Kevyen sarjan kamppailussa mittaa entisestä tosi-tv-tähdestä ottaa yhdysvaltalainen Corey Browning (4–2).

  – Chalmersilla on mainion tv-persoonan lisäksi dynamiittia täynnä olevat nyrkit. 4–0-rekordi ja kaikki lopetukset ensimmäisessä erässä. Mikä parasta, kaiken tämän toiminnan voi nähdä suorana lähetyksenä omalla kotisohvalla. Nyt on hyvä hetki hypätä Bellatorin mukaan, kuka tietää vaikka ensi vuonna saataisiin tapahtuma jo Suomeenkin, Kuparinen jatkaa. 

  MTV on näyttänyt lokakuusta lähtien kaikki Bellator-tapahtumat seuraavan päivän jälkilähetyksinä suomalaiskatsojille. Kaikki Euroopan illat nähdään puolestaan suorina lähetyksinä. 

  – Suomessa näyttämämme lähetykset ovat olleet menestys, ja uskomme katsojamäärien kasvavan Bellatorin Euroopan iltojen myötä. On hienoa päästä näyttämään nämä huipputapahtumat suorina lähetyksinä erinomaiseen katseluaikaan, Karolina Moberg MTV:ltä kommentoi. 

  Ainakin kuusi Bellator-tapahtumaa Euroopassa

  Bellator on jalkautunut toden teolla Eurooppaan ja kiinnittänyt ottelemaan useita eurooppalaisia kärkinimiä, kuten Gegard MousasinTerry BrazierinNorman ParkenRichard Kielyn ja Jim Wallheadin

  Bellator-presidentti Scott Coker ja Bellator Europen pomo David Green kertoivat Bellatorin lehdistötilaisuudessa Lontoossa keskiviikkona, että Euroopassa nähdään vähintään kuusi Bellator-livetapahtumaa vuoden 2019 aikana. Coker on myös väläytellyt vapaaottelutapahtumien leviämisestä Skandinaviaan, ja vahvojen huhujen mukaan Ruotsi saisi Bellator-illan jo tänä vuonna. Newcastlen illan jälkeen seuraava Bellator Europe -tapahtuma kamppaillaan Dublinissa 23. helmikuuta.

  – Pohjoismaat ovat täysin varmasti Bellatorin suunnitelmissa. Alueelta tulee erittäin paljon lupaavia ammattilais- ja amatööriottelijoita, joita seuraamme hyvin tarkasti. Pohjoismaat saavat Bellator-tapahtuman – kyse on vain siitä, milloin ja missä. Nyt meillä on kuitenkin erinomaiset resurssit tapahtumien toteuttamiseen, Green kommentoi. 

  Bellator-tapahtumia näytetään maailmalla yli 160 maassa lähes miljardille ihmiselle, ja Suomessa MTV näyttää tapahtumat yksinoikeudella ilmaiseksi.Ensimmäinen Bellator Europe -ilta starttaa suorana lauantai-iltana 9. helmikuuta klo 00.00 Suomen aikaa.

  Bellator Newcastle
  MTV Finland
  9. helmikuuta klo 00.00 alkaen

  Pääkortti

  Lightweight Main Event: Patricky ”Pitbull” Freire (20-8) vs. Ryan Scope (11-1)

  Lightweight Co-main Event: Aaron Chalmers (4-0) vs. Corey Browning (4-2)

  Lightweight bout: Terry Brazier (10-1) vs. Chris Bungard (13-4)

  Middleweight bout: Fabian Edwards (5-0) vs. Lee Chadwick (24-13-1) 

  Esikortti

  Light heavyweight bout: James Mulheron (11-2) vs. Arunas Andriuskevicus (14-4)

  Welterweight bout: Jim Wallhead (29-11) vs. Abner Lloveras (22-9-1)

  Bantamweight bout: Cal Ellenor (7-2) vs. Nathan Greyson (6-2)

  Welterweight bout: Ashley Reece (6-1) vs. John Ross (2-1)

  Featherweight bout: Dominique Wooding (5-2) vs. Bailey Gilbert (2-3)

  Featherweight bout: Nathan Rose (6-1) vs. Ranjeet Baria (3-0)

  Heavyweight bout: Tony Mustard (9-4) vs. Mindaugas Gerve (3-2)

  Middleweight bout: Tommy Quin (7-5) vs. Martin Hudson (4-6)

  Lightweight bout: Davie McLaughlin (2-1) vs. Kieran Lister (3-0)

  Bantamweight bout: Richard Kallos (0-0) vs. Luke Westwood (1-0)

  Welterweight bout: Justin Burlinson (3-0) vs. Maciej Gierszewski (4-3)

  Lightweight bout: Milan Ahady (1-0) vs. Joseph Calboutin (0-0)

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)