asd
More

  Telia tarjoaa Liiga-lähetykset ilmaiseksi 7.–8.12.

  Telia avaa itsenäisyyspäivän viikonlopuksi kaikki Liiga-sisällöt vapaaseen katseluun. Joulukuun 7.–8. päivä sekä pelejä että oheisohjelmia voi katsoa ilmaiseksi Telia TV:n Liiga-kanavilta.

  ”Liiga-kausi on käynnistynyt loistavissa ja ennen kaikkea tasaisissa meiningeissä. Tästä innostuneena päätimme tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden kurkistaa Suomi-kiekon tämänhetkiseen menoon. Jännityksentäyteisestä lätkäviikonlopusta kaikilla mausteilla pääsee nyt nauttimaan ensi kertaa ilmaiseksi. Tärppinä voisi mainita Kärpät-HIFK-pelin, joka naulaa ainakin minut ruudun ääreen”, vinkkaa Telia Finlandin Head of TV & Media Olli-Pekka Takanen.

  Ilmaisviikonlopun aikana tulessa ovat kaikki 15 Liiga-joukkuetta. Yhdentoista huippuottelun lisäksi suomalaiset pääsevät nauttimaan myös Liigan oheisohjelmista, kuten huippusuosioon nousseesta nelituntisesta lauantain Liigalive 360° -studiosta. Liigalivessä poimitaan kiekkokierroksen mielenkiintoisimmat hetket paikkakunnittain. Lisäksi halukkaiden katsottavissa ovat myös Telia TV:n arkiston aarteet, josta voi hotkia tallenteena vaikka kaikki Liiga-matsit tai kiitellyt Ari Vallin Show’n jaksot.

  Telia on tuonut Suomen ykkösurheilulajin seuraajille entistäkin enemmän laadukasta jääkiekkosisältöä Liiga-tuotantojensa myötä. Ilmaisviikonlopun lähetysten katsominen onnistuu luomalla Telia TV -tunnukset ja lataamalla Telia TV -sovellus joko puhelimeen, pädiin tai Apple TV -boksiin (4. sukupolven boksit). Tunnukset kannattaa luoda hyvissä ajoin ennen lähetysten alkua. Ohjelmat ovat katsottavissa myös Telia TV:n digiboksiasiakkailla sekä Telian kaapeliverkossa.

  Muulloin kuin 7.–8.12. kaikkia Liigan otteluita ja oheisohjelmia voi seurata Telia TV:stä ostamalla pelejä joko yksittäin tai paketteina. Joukkuepassin hankkimalla asiakas näkee kaikki haluamansa joukkueen ottelut, Liiga-passilla kaikki Liiga-ottelut sekä All Stars -passilla Liigan lisäksi NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut. Pelipassilla voi katsoa yksittäisiä otteluita. Studiot ja oheisohjelmat sisältyvät passeihin.

  Telian Liiga-lähetykset 7.–8.12.2018:

  Pe 7.12.2018
  18:15 HIFK – Sport
  18:15 HPK – Kärpät
  18:15 Jukurit – Ilves
  18:15 JYP – Pelicans
  18:15 TPS – KalPa

  La 8.12.2018
  16.30 Liigalive 360°
  16:45 KooKoo – TPS
  16:45 Kärpät – HIFK
  16:45 Lukko – KalPa
  16:45 SaiPa – Tappara
  18:15 Pelicans – Ässät
  18:15 Sport – HPK

  Related articles

  Comments

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)