More

  Telia tarjoaa Liiga-lähetykset ilmaiseksi 7.–8.12.

  Telia avaa itsenäisyyspäivän viikonlopuksi kaikki Liiga-sisällöt vapaaseen katseluun. Joulukuun 7.–8. päivä sekä pelejä että oheisohjelmia voi katsoa ilmaiseksi Telia TV:n Liiga-kanavilta.

  ”Liiga-kausi on käynnistynyt loistavissa ja ennen kaikkea tasaisissa meiningeissä. Tästä innostuneena päätimme tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuuden kurkistaa Suomi-kiekon tämänhetkiseen menoon. Jännityksentäyteisestä lätkäviikonlopusta kaikilla mausteilla pääsee nyt nauttimaan ensi kertaa ilmaiseksi. Tärppinä voisi mainita Kärpät-HIFK-pelin, joka naulaa ainakin minut ruudun ääreen”, vinkkaa Telia Finlandin Head of TV & Media Olli-Pekka Takanen.

  Ilmaisviikonlopun aikana tulessa ovat kaikki 15 Liiga-joukkuetta. Yhdentoista huippuottelun lisäksi suomalaiset pääsevät nauttimaan myös Liigan oheisohjelmista, kuten huippusuosioon nousseesta nelituntisesta lauantain Liigalive 360° -studiosta. Liigalivessä poimitaan kiekkokierroksen mielenkiintoisimmat hetket paikkakunnittain. Lisäksi halukkaiden katsottavissa ovat myös Telia TV:n arkiston aarteet, josta voi hotkia tallenteena vaikka kaikki Liiga-matsit tai kiitellyt Ari Vallin Show’n jaksot.

  Telia on tuonut Suomen ykkösurheilulajin seuraajille entistäkin enemmän laadukasta jääkiekkosisältöä Liiga-tuotantojensa myötä. Ilmaisviikonlopun lähetysten katsominen onnistuu luomalla Telia TV -tunnukset ja lataamalla Telia TV -sovellus joko puhelimeen, pädiin tai Apple TV -boksiin (4. sukupolven boksit). Tunnukset kannattaa luoda hyvissä ajoin ennen lähetysten alkua. Ohjelmat ovat katsottavissa myös Telia TV:n digiboksiasiakkailla sekä Telian kaapeliverkossa.

  Muulloin kuin 7.–8.12. kaikkia Liigan otteluita ja oheisohjelmia voi seurata Telia TV:stä ostamalla pelejä joko yksittäin tai paketteina. Joukkuepassin hankkimalla asiakas näkee kaikki haluamansa joukkueen ottelut, Liiga-passilla kaikki Liiga-ottelut sekä All Stars -passilla Liigan lisäksi NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut. Pelipassilla voi katsoa yksittäisiä otteluita. Studiot ja oheisohjelmat sisältyvät passeihin.

  Telian Liiga-lähetykset 7.–8.12.2018:

  Pe 7.12.2018
  18:15 HIFK – Sport
  18:15 HPK – Kärpät
  18:15 Jukurit – Ilves
  18:15 JYP – Pelicans
  18:15 TPS – KalPa

  La 8.12.2018
  16.30 Liigalive 360°
  16:45 KooKoo – TPS
  16:45 Kärpät – HIFK
  16:45 Lukko – KalPa
  16:45 SaiPa – Tappara
  18:15 Pelicans – Ässät
  18:15 Sport – HPK

  Related articles

  Comments

  JÄTÄ VASTAUS

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Share article

  uUTISET

  error

  Enjoy this blog? Please spread the word :)